joi, martie 30, 2023

Celulita este o acumulare de țesut adipos subcutanat și apare, de obicei, la nivelul șoldurilor, coapselor și feselor. Aceasta poate avea un aspect inestetic și este cauzată de o serie de factori interni și externi. Printre aceștia se numără problemele de circulație, alimentația necorespunzătoare, stresul, fumatul și sarcina. Cu toate acestea, aspectul inestetic al celulitei poate fi îmbunătățit cu ajutorul unor preparate naturiste.

Celulita este mult mai întâlnită în rândul femeilor, însă poate fi prezentă și la bărbați. Deși nu este considerată un pericol pentru sănătate, aceasta poate afecta imaginea de sine a persoanelor care suferă de această afecțiune. Aspectul inestetic al celulitei poate fi îmbunătățit cu ajutorul naturii, ne explică Dan Bițuică, într-o postare de pe blogul său personal. Ce fruct miraculos te poate ajuta în lupta împotriva celulitei?

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară. O boală periculoasă s-a reactivat...

Grapefruit-ul

Acesta este un superaliment ce conține puține calorii, însă este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Acest fruct este cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și purificare a organismului, precum și a capacității de a regla metabolismul și glicemia. De asemenea, acesta este un fruct apreciat de persoanele care suferă de celulită, acesta având compuși care elimină aspectul inestetic și tratează această afecțiune. Cum prepari sucul de grapefruit, urmând pașii recomandați de Dan Bițuică:

„Ingrediente:

– 1 grapefruit mare

– 2 portocale

Te-ar mai interesa: Specialiștii antenționează că aproape jumătate din...

– 1/4 lămâie

– ghimbir (o bucată de dimensiuni medii)

Recomandare:

Pentru rezultate optime, asigurați-vă că folosiți ingrediente proaspete și organice.

PREPARAREA SUCULUI ANTICELULITĂ:

Vom spăla și decojim fructele după care le stoarcem întru-un blender și vom pune lichidul obținut într-un recipient din sticlă pe care îl vom păstra la frigider. Consumăm acest suc dimineața înainte de a mânca sau bea ceva. De asemenea îl putem consuma și între mese. Celulita  se va topi destul de repede”, explică Dan Bițuică, pe blogul său.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Un nou pericol pentru femeile însărcinate....

De asemenea, pe lângă beneficiul estetic pe care îl oferă, sucul obținut oferă o doză esențială de vitamine și antioxidanți necesari pentru sănătatea generală a organismului, îmbunătățind sistemul imunitar.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private