miercuri, iunie 29, 2022

Carmen Harra a lansat o nouă previziune. Prezentă în cadrul unei emisiuni TV, vedeta a dezvăluit cât de mult va fi afectată România de război și inflație.

Clarvăzătoarea a subliniat că haosul prin care trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual, omenirea fiind într-o perioadă de transformare care va dura până în 2023.

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual.

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva. (…)

Războiul este tot o reflexie a stării de spirit și tot o lecție karmică, apropo de legile universale și de ce învățăm de la strămoșii noștri.

Dacă stăm și ne uităm mai bine când a început Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și acest război, toate încep sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a 5-a, înseamnă moarte.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 iunie: Ce zodii au un final de lună de...


Cum ne explicăm o coincidență atât de mare?

Ni se arată ceva de la o forță divină să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat.

Și le experimentăm până când le rezolvăm. Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război Mondial karmic, acest război nu s-ar fi întâmplat.

De ce se întâmplă în Europa și nu în America? De ce nu se întâmplă în America de Sud? De ce nu se întâmplă în Australia?

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

De ce se întâmplă cu aceiași pioni care au participat și în Primul și în al Doilea Război Mondial? Pentru că cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război și generează și posibilitatea și celui de-al treilea război mondial”, a explicat Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Previziune despre România

Cât despre România, Carmen Harra a declarat:

„România nu o să intre în acest război, pentru că ea nu va fi afectată: Dar, nu e ușor să trăiești știind că la granița ta este război. Suntem doar la un pas de unde se aruncă bombe, nu suntem departe de Cernobîl, deci pericolul ca oamenii să sufere este uriaș”.

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private