Sari la conținut

Profeția lui Nostradamus din 2024 despre care se spune că s-a adeverit deja

Baba Vanga nu a fost singura clarvăzătoare mistică care s-a dedicat prezicerii viitorului. Astrologul francez Michel de Notre-Dame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus, a scris 942 de versuri care preziceau viitorul în celebrul său text Les Prohéties (Profețiile) în 1555 și care i-au adus porecla de „profetul catastrofei”. Unul dintre ele se referă la anul 2024. Cu două zile înainte de începerea anului, mulți au susținut că una dintre fatalitățile prezise s-a împlinit deja.

Nostradamus a făcut un număr mare de profeții pentru acest an, la fel cum a făcut, potrivit credincioșilor săi, cu atacurile teroriste din 11 septembrie din Statele Unite, pandemia Covid-19, ascensiunea lui Adolf Hitler sau tentativa de asasinat asupra lui John F. Kennedy. De exemplu, unele dintre previziunile sale pentru 2024 includ abdicarea de la tron a regelui Carol al III-lea, o bătălie navală și un nou Papă.

Cu toate acestea, predicția care a alarmat pe toată lumea a fost că schimbările climatice se vor agrava într-un mod special în acest an. Cu alte cuvinte, un adevărat dezastru era așteptat până în 2024. „Pământul uscat va deveni mai uscat și vor exista inundații majore atunci când se va vedea”, a scris el.

Profeția lui Nostradamus din 2024 despre care se spune că s-a adeverit deja

Această predicție a fost rapid legată de cutremurul care a avut loc în Japonia în prima zi a anului, cu o magnitudine de 7,6 în largul coastei de vest.

Acest dezastru s-a soldat cu un total de 55 de morți, din cauza tsunami-ului cu o înălțime de 90 de centimetri, după cum s-a confirmat în ultimele ore, deși este de așteptat ca acest număr să continue să crească, deoarece multe persoane au rămas blocate. Acest lucru nu s-a mai întâmplat de la tsunami-ul din 2011, chiar dacă japonezii au fost alertați prin sistemul național de alertă rapidă în caz de cutremur.

Peste 1 000 de salvatori au avut dificila sarcină de a căuta oamenii prinși sub dărâmăturile clădirilor și caselor care s-au prăbușit în timpul cutremurului. Potrivit Agenției Meteorologice Japoneze, 200 de cutremure au fost detectate de la producerea seismului, în jurul orei 16.00, în prima zi a lunii ianuarie.

În acest context, rămâne de văzut dacă restul previziunilor lui Nostradamus se vor adeveri: abdicarea de la tron a regelui Carol al III-lea, o bătălie navală și un nou Papă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel