PROVOCAREA de 7 zile. Cât puteți SLĂBI, urmând aceste principii clare

PROVOCAREA de 7 zile. Cât puteți SLĂBI, urmând aceste principii clare
PROVOCAREA de 7 zile. Cât puteți SLĂBI, urmând aceste principii clare

E anotimpul potrivit pentru a vă pune această întrebare, la care trebuie să răspundeți foarte sincer: Poți trăi fără dulciuri și mâncare semipreparată? Dacă ești dependent de aceste produse care aduc multe kilograme în plus pe cântar, e timpul să îți învingi poftele și să adopți un regim de viață sănătos.

Dacă accepți provocarea de doar 7 zile, vei vedea că nu vor exista motive de regret. Nu e vorba atât de cât vei pierde, fiindcă nu poți slăbi dramatic în 7 zile, ci este vorba despre dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase, pentru a elimina excesul ponderal, pentru a fi mai sănătoși, mai energici și mai încrezători. Rezultatele sunt minunate.

Care sunt regulile de bază ale PROVOCĂRII de 7 zile

Nu mai ai voie: bomboane, ciocolată, chipsuri, prăjituri, fast food, brioșe, înghețată, gogoși, pâine albă, orez alb, prăjeli, produse de patiserie, sucuri, alcool, batoane cu proteine sau băuturi carbogazoase.

Intro în dietă legume, verzituri, fructe proaspete, fructe uscate, carne de pasăre de ogradă, pește proaspăt, cereale integrale, fasole, nuci și semințe.

Zilnic, nu uita de 2,5 litri de apă plată, cel puțin.

Cel puțin 30 de minute pe zi, fă mișcare! Alege orice îți place, plimbare, alergare, mers cu bicicleta, urcatul scărilor, antrenamente la sală, înot etc.

Aceste obiceiuri introduse în rutina zilnică, păstrate odată cu venirea primăverii, vă vor ajuta să slăbiți și să fiți mai sănătoși. Nu așteptați minuni, ele nu există în domeniul nutriției și modului de viață, ele vin doar împreună cu efortul personal.

Dar în 7 zile, urmând această rutină, vei fi mai ușor și vei avea motivația începerii unui nou mod de viață.

Bucură-te de mâncare, dar și de sănătate!

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook