sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Ramona Păuleanu, jurnalistă PRO TV și soțul acesteia, avocatul Adrian Cuculiș au trecut prin momente crunte după ce și-au adus acasă bebelușul născut prematur, după ce a stat internat timp de 8 luni în maternitatea Filantropia.

În septembrie 2021, Adrian Cuculis era cel care dezvăluia întregii lumi povestea tragică prin care au trecut. Cei doi au devenit părinți de gemeni, dar unul dintre bebeluși ar fi luat o bacterie din spital.

Te-ar mai interesa: Beatrice Mahler, despre administrarea antiviralelo...

“Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu alte cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta. Cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai întâmplă nimic. Ceea ce pot să vă spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat. Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemului și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta”, a declarat Adrian Cuculis la România TV, acum câteva luni.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii au descoperit când se va sfârși pande...

Ramona Păuleanu a cerut un milion de euro despăgubiri

„Da. Am dat in judecata spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul ca, la doua luni de la internare, baiatul meu a facut sepsis si meningita bacteriana dupa ce a luat un enterococ de acolo.
Da, le-am cerut 1 milion de euro despagubiri. Un milion, ati citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care castigam, către o cauza in care credeam.

Te-ar mai interesa: Cum să îți pui pofta în cui. Un nutriționist cunos...

Imi voiam baiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferinta lui.
N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu știu cât de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum știu ca merg pana în pânzele albe.

Asta după ce, si atunci, și acum, spitalul dovedește ca joaca murdar.

Te-ar mai interesa: Care e valoarea normală a tensiunii arteriale în f...

Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare.
Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el.

Te-ar mai interesa: Horoscopul weekend: 21-23 ianuarie 2022. Astrolog:...

Ca doar nu mârșav poste fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar ii anunț pe aceasta cale, ca si eu merg pana la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirla. Si-mi pare rău că îi amarasc cu acest mesaj”. a scris aceasta pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private