Răsturnare de situație în cazul bărbatului considerat ”deținătorul celui mai mare penis din lume”

Răsturnare de situație în cazul bărbatului considerat ”deținătorul celui mai mare penis din lume”
Răsturnare de situație în cazul bărbatului considerat ”deținătorul celui mai mare penis din lume”

Bărbatul care pretindea că are cel mai lung penis din lume a fost acuzat de un doctor că și-a exagerat incalificabil dimensiunile penisului, relatează DailyMail.

Robert Esquivel Cabrera, un mexican în vârstă de 54 de ani, susținea mereu că nu poate întreține contacte sexuale din cauza bărbăției sale impresionante, despre care spunea că măsoară 48 centimetri.

Medicul radiolog care l-a examinat pe domnul Cabrera spune că acesta nu i-a permis o examinare amănunțită și că și-a ținut penisul bandajat, iar el crede, în urma tomografiei la care mexicanul a fost supus, că organul în sine are între 16 și 18 centimetri, iar restul este piele.”Dr Muro a declarat Sun Online: ”Când a venit să își facă tomografie, am simțit de la început că e un caz unic. Nu am mai văzut niciodată un pacient ca Roberto.

Are un surplus de piele impresionant, dar organul în sine nu depășește 18 centimetri.”

Dr. Muro a susținut, de asemenea, că domnul Cabrera era „obsedat” de lungimea penisului, deoarece acesta își agăța greutăți de organ pentru a-i mări lungimea.

Jonah Falcon, de 47 de ani, din New York a fost titularul recordului anterior. Este renumit pentru că avea un penis de 34 de centimetri și l-a acuzat pe Cabrera de înșelătorie.

O companie de filme pentru adulți s-a oferit să îi plătească mexicanului o operație de micșorare de organ, dar el a refuzat, spunând că e mulțumit de penisul lui și că își dorește să cunoască femeia potrivită.

E convins că va găsi una ”pe măsura lui”.

În comparație, iată care sunt dimensiunile penisului câtorva animale:

Balena albastră – 243 cm, elefantul – 182 cm, girafa – 100 cm, porcul – 45 cm, omul – 13 cm, cimpanzeul – 7cm, gorila – 3 centimetri!

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox