RECORD – Cât de multe orgasme poate obține o femeie într-o oră

RECORD – Cât de multe orgasme poate obține o femeie într-o oră
RECORD - Cât de multe orgasme poate obține o femeie într-o oră

În timpul relațiilor sexuale doar 30% dintre femei ajung să aibă orgams, iar 16% nu au avut niciodată unul. Există, însă, o femeie care a reușit să doboare recordul.

Clitorisul unei femei conține 8000 de terminații nervoase, față de 4000 câte se găsesc la nivelul penisului unui bărbat, iar pereții vaginului se deschid asemenea unei umbrele în timpul unui act sexual. O femeie a reușit să aibă 134 de orgasme într-o oră față de 16 câte a avut un bărbat.

De asemenea, diminsiunea medie a unui vagin este între 7,62 și 10,16 cm, iar acesta poate crește cu până la 200% în timpul stimulării.

Medicii, dar și psihologii spun că o viață activă sexuală activă este benefică pentru sănătate. Iată care sunt benficiile unui orgasm

1. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zona pelviană. Ceea ce înseamnă că sângele va transporta mai uşor nutrienţi, atât de necesari pentru sănătatea ţesuturilor.
2. Reglează menstruaţia. Femeile care au orgasm cel puţin o dată pe săptămână au menstruaţia mai regulată decât femeile celibatare sau cu o activitate sexuală mai scăzută.
3. Acţionează ca un masaj limfatic. Orgasmul ajută la procesul natural de detoxifiere a organismului, îmbunătăţeşte digestia şi ajută la prevenirea cancerului.
4. Poate creşte fertilitatea. Un orgasm serios îţi energizează hipotalamusul. El este acel motoraş central din creier care reglează apetitul, temperatura corpului şi emoţiile. Mai mult de atât, hipotalamusul este responsabil şi cu glanda pituitară, cea care controlează ovulaţia.
5. Menţine un nivel sănătos al estrogenului. Astfel, ţesuturile vaginului rămân suple şi femeia este protejată împotriva osteoporozei sau a bolilor de inimă.
6. Relaxează. La orgasm, nivelul de endorfine creşte şi scade nivelul de cortizon, cel care este responsabil cu inducerea stresului.

A.

Sursa – descoperă.ro

viata-libera.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook