duminică, iunie 26, 2022

În timp, pielea noastră îți pierde elasticitatea și fermitatea. Stilul de viață nesănătos, poluare și mulți alți factori duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

În consecință, aceasta își pierde proprietățile și se formează ridurile. Ridurile apar din cauza deshidratării și a lipsei unor nutrienți care să susțină fermitatea.

Din fericire, anumite remedii te pot ajuta să reduci efectele negative și să te bucuri cât mai mult de pielea ta frumoasă, așa cum este ea.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Remediu pentru riduri

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, dezvăluie un remediu ușor de preparat și eficient împotriva ridurilor.

Lidia Fecioru spune că în loc de cafea putem consuma cacao deoarece are mullți nutrienți benefici pentru sănătatea organismului.

Bioenergoterapeutul a dezvăluit cum putem prepara chiar noi această băutură „minune”, dintr-o lingură și jumătate de praf de cacao și două pahare de lapte.

Să învățăm să bem cacao în loc de cafea. Pentru că în boabele de cacao se găsește foarte mult fier, melatonina, există și vitamina PP, care este împotriva ridarii, ajută la refacerea celulei pielii, ajută la refacerea sângelui.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Să învățăm să o bem dimineață. Conține substanțe care ne păzesc de razele UV. Se spune că melatonina pe care o are ne ajută foarte mult să ne păzim de razele UV.

Se pune o lingură și jumătate de praf de cacao într-un vas. Adăugăm acolo două pahare de lapte, o linguriță de scorțișoară și jumătate de linguriță de cuișoare zdrobite, un pic de sare și zahăr, după gust. O punem la foc și mestecam până se face omogenă.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

Și bem acest lapte cu cacao dimineața”, a explicat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private