joi, august 6, 2020

În momentul în care vrei să te detoxifiezi ceea ce NU trebuie să faci este să consumi sucuri și apă toată ziua. Corpul tău are nevoie și de fibre și proteine ca să funcționeze. Iată cum ar trebui să arate o detoxifiere de 24 de ore

În momentul în care te-ai trezit o variantă bună și sănătoasă este apa călduță cu lămâie care are foarte multe beneficii. Apa simplă este și ea foarte importantă pe timpul zilei. Nu uita regula – minim 2 litri!

Citește și:

Înainte de masa de dimineață un antrenament intens de exerciții fizice nu este recomandat, însă poți încerca câteva întinderi și exerciții de yoga cât să pui sângele în mișcare.

Masa de dimineață – un shake sănătos de iaurt greces, căpșuni, zmeură și banană care conține aproape 300 de calorii și destule fibre încât să te poți mișca pe tot parcursul zilei

Cafea  – deși este recomandată cafeaua pentru detoxifiere, la unii oameni efectul nu este unul binevenit. Încearcă să bei o cană de ceai verde. Acesta conține antioxidanți, accelerează metabolismul și te ține hidratat

Citește și:

Prânz – Pauze mici și dese. Dacă lucrezi la birou, la fiecare 20 de minute trebuie să te ridici și să te întinzi și trebuie să îți dezlipești ochii de pe monitor. La masa de prânz, pune telefonul deoparte și bucură-te de o supă de legume verzi. Supa de linte sau supa de mazăre sunt două variante care sunt foarte bune când vrei să mânânci ceva ușor și să te detoxifici.

Citește și:

Dacă mai vrei o gustare înainte de cină îți suferăm să încerci un shake preparat din 2 mere, o ceașcă de bucăți de anans și câteva frunze de mentă pentru gust.

Seara – Seara poți opta pentru o masă ușoară cum ar fi pește cu sparanghel sau orice alt fel de carne albă.

Restul orelor concentrează-le în somn. Somnul este cel mai bun medicament și cea mai bună încheiere pentru o detoxifiere ca la carte!

A.

 

 

Parteneri