sâmbătă, iunie 6, 2020

Milioane de oameni in lumea aceasta se confrunta cu probleme de somn noapte de noapte. Foarte multi se lupta din greu cu insomnia care le afecteaza grav activitatea de zi cu zi.

Daca va numarati printre aceste persoane, nu trebuie sa va faceti griji, caci exista un remediu natural, pe care dorim sa vi-l prezentam in acest articol, care  va va regla ciclul de somn si va veti putea trezi din nou odihniti si intr-o  dispozitie buna.

Citește și:

Aceasta reteta miraculoasa are nevoie de numai trei ingrediente, se prepara extrem de usor si va va ajuta sa dormiti precum un prunc!

Iata care sunt ingredientele  de care veti avea nevoie:

  • O lingurita de miere organica
  • Un varf de lingurita de sare
  • 1 lingura de ulei de cocos

Toate aceste ingrediente sunt extrem de eficiente caci au capacitatea de a va relaxa mintea si corpul. In plus, toate trei combinate reduc nivelul cortizolului, numit si hormonul stresului, cel care va impiedica sa dormiti pe timpul noptii gandindu-va la tot felul de lucruri neplacute sau alte griji.

Citește și:

Cum se prepara? Cum se foloseste?
Pentru rezultate eficiente, este bine sa consumati acest amestec puternic exact inainte de a merge la culcare.
Sunt doua metode de consum:

Metoda 1:
Fie amestecati mierea si uleiul de cocos, iar apoi adaugati sarea. Amestecati cele trei ingrediente bine si apoi luati o lingura din acest amestec. Se bea la sfarsit un pahar cu apa.

Metoda 2:
Puteti consuma mierea organica si uleiul de cocos separat, iar apoi beti un pahar cu apa. Sarea se adauga la final intr-un alt pahar cu apa si se bea separat.
In cazul in care va treziti pe timp de noapte, puteti gusta din nou din acest remediu si veti adormi la loc in cel putin jumatate de ora.

Citește și:

Chiar daca este dulce, mierea nu va va ridica nivelul de zahar din sange si va va ajuta sa adormiti foarte usor. In plus, mierea ofera creierului cantitatea necesara de glicogen. In cazul in care nu exista o cantitate suficienta de glicogen, glandele suprarenale incep sa secrete hormoni ai stresului, cortizol si adrenalina. In cantitati crescute acesti hormoni creeaza probleme cu somnul.

Uleiul de cocos, pe de alta parte, energizeaza corpul si ofera un sentiment de satietate care va face sa nu va fie foame pe timpul diminetii. In plus, uleiul de cocos impiedica cresterile bruste ale nivelului de zahar pe timpul zilei, motivul principal pentru care ne trezim in timpul noptii. Sarea are rolul de a stabiliza nivelul hormonilor stresului si de a va oferi energie.

Parteneri