vineri, septembrie 30, 2022

Ruby a ajuns de urgență la spital, în fibrilații, după ce a vrut a făcut un experiment extrem de riscant. Aceasta și-a injectat o substanță destinată sportivilor de performanță, dar pe care medicii o consideră drog.

Cântăreața a conștientizat după ce și-a injectat substanța că îi amorțește întregul corp și chiar a început să intre în fibrialții.

”Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.


Injecția cu bronz sau melanotanul

Injecțiile bronzante conținn un hormon ce determină pielea să producă un pigment cunoscut sub denumirrea de melanină. Aceste injecții sunt interzise în mai multe țări ale lumii, datorită efectelor secundare grave. În Statele Unite, aceste injecții sunt chiar considerate ilegale.

Pe langa efectele de bronzare si cresterea libidoului, s-a constanata ca Melanotan II poate reduce si tesutul adipos si suprima apetitul.

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

In culturism este folosit mai ales pentru proprietatile sale de bronzare, fara a te expune risculurilor asociate cu solarele, sau expunerea indelungata la soare. Dar si celelate proprietati ale sale il fac atractiv. Nu este inca aprobat pentru uzul uman, si se poate procura numai de pe piata neagra.

Medicii avertizează că injectarea periodică a melanotanului poate avea grave reacții adeverse: dureri de cap, greața, vărsături, scăderea în greutate, depresie și dependență.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Ruby a crescut departe de părinți

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Te-ar mai interesa: Taina Spovedaniei se schimbă, după scandalul Visar...

„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private