marți, iunie 28, 2022

Vreți să vă protejați sănătatea? Ați vrea să găsiți o soluție 100% naturală pe care să folosiți în procesul de menținere a sănătății? Ei bine, noi vă recomandăm două soluții, nu una. Este vorba despre Salvestrol și Onconovical.

Salvestrol este un adjuvant benefic în orice formă de cancer, creat de cercetători din dorința de a ajuta oamenii în lupta cu bolile necruțătoare.

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...

Salvestrol este o gamă din care fac parte Salvestrol Platinum 2000 și Salvestrol Shield 350, două suplimente alimentare destinate celor care înțeleg că sănătatea este o comoară și că trebuie făcut orice pentru protejarea ei.

Salvestrol Platinum 2000 este un supliment alimentar bogat în salvestroli ce provin din fructe organice de cea mai bună calitate. Odată administrat, acest supliment natural contribuie la stoparea dezvoltării celulelor canceroase. Este practic un citostatic natural, lipsit de reacții adverse, care contribuie la activarea enzimei CYP1B1 pentru a grăbi moartea programată a celulei (apoptoza) și protejarea celulei sănătoase.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Salvestrol Shield 350 poate fi utilizat de orice persoană, la orice vârstă, pentru ca organismul să funcționeze în parametri normali. Acest supliment alimentar joacă un rol important în lupta contra afecțiunilor canceroase și ajută în procesul de dezvoltare a celulelor maligne. În plus, întărește sistemul imunitar.

Din gama Salvestrol fac parte ingrediente 100% naturale care conțin extracte de căpșuni, afine, mure, coji de mandarine, cu efecte benefice asupra sănătății organismului uman.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre deficitul de vitamina B1...

Salvestrolul a dispărut treptat din hrana noastră, deoarece consumăm din ce în ce mai puține legume și fructe. Din acest motiv, cercetătorii au ajuns la concluzia că oamenilor trebuie să li se ofere un supliment alimentar pe bază de salvestrol, capabil să combată celulele maligne.

După cum se poate observa, sunt o soluție ideală pentru protejarea sănătății, dar nu și singura soluție. Și Onconovical vă poate ajuta în procesul de menținerea sănătății. Și Onconovical este un supliment alimentar 100% natural. Acesta conține ingrediente care sunt folosite în medicina tradițională chineză de foarte mult timp, întrucât are proprietăți benefice asupra ameliorării unor afecțiuni cancerigene.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Onconovical sprijină sănătatea organismului nostru, contribuind la refacerea sa și detoxifiindu-l. Plantele din compoziția acestui supliment alimentar sunt extrem de benefice în ameliorarea cancerului. Poate fi folosit atât în prima fază a afecțiunilor, cât și în stadiul avansat. În plus, susține sistemul nostru imunitar.

Onconovical este extrem de benefic pentru organism. Acest supliment alimentar echilibrează nivelul colesterolului din sânge, contribuie la formarea celulelor adipoase, purifică sângele, reglează tensiunea arterială, curăță sângele.

Te-ar mai interesa: Atenție la căpușe! 14% din populația lumii s-a inf...

De asemenea, are proprietăți antifungice, antibacteriene, antiinflamatoare și antivirale. Joacă un rol important în stimularea producerii de celule NK, deoarece are capacitate imunomodulatoare și imunostimulatoare.

Datorită ingredientelor benefice din compoziția sa, Onconovical impiedică dezvoltarea celulelor canceroase, prevenind dezvoltarea metastazelor. În plus, previne arteroscleroza și împiedică apariția unor afecțiuni precum cele canceroase, diabet, Alzheimer sau cardiovasculare. Poate fi folosit ca adjuvant în dezintegrarea unor celule mari de limfom.

În compoziția Onconovical există aronia, sâmburi de caise, ardei iute, apă purificată, busuioc, ceai verde, cactus, orz verde, polen, zeolit, usturoi pudră, momordica, turmeric, astragalus, kombucha, pulbere de reishi. Toate aceste ingrediente acționează sinergic în vederea protejării organismului nostru.

Prin acțiunea lor conjugată susțin capacitatea organismului de auto-curățare, susțin ficatul în procesele de regenerare a membranei hepatice și ajută la regenerarea întregului organism.

Onconovical protejează întreg organismul și contribuie la eliminarea colesterolului rău. Luptă contra cancerului și a substanțelor cu potențial toxic (chimioterapia, radioterapia sau citostacicele). Nu afectează sub nicio formă celulele sănătoase ale organismului nostru.

Odată ce veți lua Onconovical, organismul va avea puterea să lupte contra afecțiunilor grave și să le prevină. Așadar, dacă vreți să vă protejați sănătatea, intrați pe bioo.ro și căutați Salvestrol sau Onconovical.

Oricare dintre aceste două suplimente alimentare vă va ajuta în procesul de menținere a sănătății. Nu ratați șansa de a vă bucura de sănătate, apelând la produse 100% naturale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private