duminică, august 1, 2021

Scapi de multe boli dacă nu mai consumi acest aliment. Dieta fără grâu și fără gluten este asociată cu beneficii semnificative pentru starea de sănătate. 

Iată câteva exemple: scăderea în greutate, alinarea

multor simptome metabolice și vindecarea parțială sau totală a diabetului de tip 2, vindecarea leziunilor intestinale, cum ar fi colita ulceroasă și boala celiacă, îmbunătățirea indicatorilor referi­tori la colesterol, îm­bunătățirea den­sității osoase și inversarea osteopeniei, vindecarea multor afecțiuni ale pielii, de la psoriazis până la căderea părului

Scapi de multe boli dacă nu mai consumi acest aliment. Eliminând glutenul, se elimină bolile

”Există epidemie de cancer și nu mai sunt ușor identificate cauzele. Glutenul se depune ca o mâzgă, ceea ce numim aterom, peste tot,

pe vasele intestinale, pe vasele de sânge de la nivelul cordului. Gospodinele care făceau pâine pot sesiza, de exemplu, diferența dintre aluatul de altădată și cel de acum, care se întinde ca o gumă, nu mai are acea consistență de la an la an.

Chiar părintele Arsenie Boca a spus multe legat de acest lucru. Nu înseamnă însă că nu mai există sămânța originală și bună. Există”, afirmă dr. Cristina Popescu, medic specialist în Geriatrie-gerontologie cu competențe în Biorezonanță, Homeopatie, Medicină ortomoleculară.

Mulți oameni s-au vindecat de boli grave renunțând definitiv la gluten. Glutenul

creează o inflamație la nivel celular apărând așa-zisele boli autoimune, care de fapt înseamnă că organismul nu-și mai recunoaște propriile celule. Acea inflamație se cronicizează și anumite celule de apărate, limfocite, leucocite, care au luptat acolo se transformă în soldăței care nu mai sunt recunoscuți.

Se poate face pâine din făină de orez, dar și cu semințe, cu maia, fără drojdie. Drojdia întreține ph-ul acid și favorizează dezvoltarea bacteriilor printre care se numără candida. Nu trăim ca să mâncăm, ci mâncăm ca să existăm! Să evoluăm.

 

Ultimele stiri

Parteneri