vineri, ianuarie 22, 2021
Elena Oceanu

Beneficiile obtinute pe parcurs de o relatie de cuplu inainteaza in timp vin laolata cu unele schimbari pe care, mai ales femeile, le detesta.

Schimbarile in relatie apar pe fondul familiaritatii partenerilor, dar si a rutinei.

 

Cele mai frecvente schimbari care apar in relatia de cuplu, odata cu trecerea timpului, tin de ingrijirea personala, de politete, dar si de atentia acordata lucrurilor mici.

 

Chiar daca pot parea a fi chestiuni nesemnificative, ele pot cantari greu intr-o relatie si pot fi cireasa de pe tort care determina femeia sa-si reevalueze intreaga relatie cu iubitul.

 

Delasare in privinta aspectului fizic

 

Fiecare barbat care incearca sa cucereasca o femeie acorda mare atentia aspectului fizic. Se spala, se barbiereste, se parfumeaza, se imbraca cu haine calcate. Insa, dupa ce cucerirea femeii si dupa aparitia sentimentului de stabilitate in relatia de cuplu, se intampla adesea ca partenerul sa devina delasator in privinta aspectului fizic si a ingrijiri personale.

 

Astfel ca barbieritul are loc mai rar, dusul se face doar dimineata, inainte de serviciu, nu si seara cand se baga in pat langa ea, tricourile si camasile nu mai sunt calcate, ci doar intinse, iar daca are doua zile libere el prefera sa le petreaca intins pe canapea si nespalat, considerand ca i se cuvine sa “zaca” asa dupa o saptamana de munca. Mai mult de atat, igiena orala lasa deseori de dorit. Daca la inceputul relatiei, cand ea doar dormea pe la el cateva nopti pe saptamana, nu uita in nicio seara sa se spele pe dinti, dupa luni sau chiar ani de relatie, oboseala, plictisul si rutina il fac sa uite de periuta si de pasta de dinti inainte sa se bage in pat langa iubita.

 

Aceasta delasare fata de aspectul fizic si fata de igiena personala nemultumeste numeroase femei implicate in relatii de durata. Femeile care nu devin, la randul lor, delasatoare fata de aspectul fizic, sunt cu atat mai iritate de obiceiurile proaste ale partenerilor si vad lipsa grijii fata de felul in care arata el o lipsa de respect fata de ele, insele.

 

Continuarea pe Lyla.ro