Știi că urmează cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea? Când va avea loc și la ce urmări să ne așteptăm

Știi că urmează cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea? Când va avea loc și la ce urmări să ne așteptăm
Știi că urmează cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea? Când va avea loc și la ce urmări să ne așteptăm

Luna iulie ne rezervă un eveniment notabil. Vom avea parte de cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea! Efectele eclipselor se resimt înainte cu două săptămâni de evenimentul propriu zis, dar și după, timp de două săptămâni. Așadar, este bine să ne pregătim temeinic pentru fluxul de energie care ne așteaptă.

Luna Sângerie se va arăta pe 27 iulie 2018, iar eclipsa va dura aproximativ 1 oră și 43 de minute. Norocoșii care o vor putea vedea sunt doar cei din emisfera estică, dar efectele ei vor fi resimțite de toată populația globului.

EarthSky informează că, în noaptea de 27 iulie și dimineața de 28 iulie, Luna Sângerie va fi vizibilă. Se spune că este cea mai lungă eclipsă lunară a sec. al XXI-lea. Astronomii spun că eclipsa totală va dura o perioadă de 1 oră și 43 de minute. Eclipsa parțială (care are loc înainte și după evenimentul în sine) va dura 3 ore și 55 de minute.

Ce este o eclipsă lunară?

Eclipsa lunară are loc atunci când Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate perfect. Orbita Lunii intră direct în umbra Pământului. Business Insider notează că evenimentul va dura așa de mult, întrucât Luna va intra în întregime în conul de umbră al Pământului, cunoscut și ca ”umbra”, iar acesta este și motivul pentru care Luna va părea sângerie.

Semnificația simbolică a „Lunii sângerii” din iulie

Pentru a discerne semnificația evenimentului din această lună, să examinăm simbolul lunii și culoarea roșie. Luna reprezintă dorințele noastre cele mai adânci, nevoile noastre de bază, obiceiurile noastre, mintea noastră inconștientă și abilitatea noastră de a răspunde (sau de a reacționa) la situații. În general, se referă la modul în care ne simțim și la modul în care ne-am programat să gândim și să ne comportăm.

În simbolistică, luna reprezintă iluzii și intuiție. Își face simțită prezența atunci când vă minți pe voi înșivă sau pe alții – sau când bănuiți că există „mai mult decât ce se vede”.

Roșu simbolizează încăpățânare, încredere, curaj, pasiune, agresivitate, în lumina reflectoarelor. Roșul mai este și despre conștiința de sine și abilitatea noastră de a supraviețui – și prospera.

Așadar, puse toate cap la cap, ce avem? Luna plină sângerie a lui iulie semnifică un moment de schimbare, care a rezultat în primul rând dintr-o dorință adâncă pentru ceva „mai mult”, conștientizarea planetei și a prezentului.

Pentru cei atenți, acest lucru va fi evident. Se pare că zilnic avem de-a face cu un scandal. Mânia care izbucnește este doar efectul advers al lucrurilor făcute cu rea intenție și împotriva oamenilor și a planetei nu de ieri, de azi, ci de mii de ani.

Pentru ca schimbarea să apară, trebuie descoperite „praful” (secretele) care au fost aruncate la figurat sub covor. Este normal ca revelațiile să ducă la pasiune – dar unii oameni aleg să fie mânați de mânia lor, mai degrabă decât să se confrunte cu cauza răului în lume.

În preajma acestei eclipse, va fi vizibilă o schimbare a conștiinței maselor. Acest lucru se întâmplă cel puțin o dată în fiecare generație; fiecare trezire ne conduce mai departe pe calea către conștientizare și adevăr.

E bine să meditați, să trăiți sănătos și să încercați să fiți buni, mai ales în preajma acestei luni pline. Veți descoperi că viața este frumoasă fără minciuni și veți simți nevoia de a vă arăta propriul eu, fără măști, fără nevoia de a fi acceptat de ceilalți pentru ceea ce cred ei că sunteți.

Schimbările nu au loc peste noapte, dar în timp vor fi evidente.

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox