marți, iunie 28, 2022

Te-ai vaccinat „la chiuvetă”? Iată cum descoperă medicii adevărul. „În marea majoritate a cazurilor, pacienții nu fac…”

Mulți români au preferat să dea bani pentru a obţine certificatul verde care să ateste că s-au vaccinat anti-covid. În ultimul timp, din ce în ce mai multe cazuri de vaccinare falsă au ieșit la iveală, nu doar în România, ci și în Europa.

Te-ai vaccinat „la chiuvetă”? Iată cum descoperă medicii adevărul

Medicii de la Spitalul Colentina spun că au început să recunoască pacienții care au apelat la așa- numita vaccinarea „în chiuvetă”. Victor Cauni, managerul Spitalului Colentina, a dezvăluit că mulți bolnavi ajung să mărturisească faptul că nu sunt cu adevărat imunizaţi doar când ajung în stare gravă şi urmează să fie intubaţi.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

„Ne-am dat noi seama și colegii mei de la pneumologie, de la ATI, și-au dat seama când pacientul nu este vaccinat.

Pentru că în marea majoritate a cazurilor, pacienții vaccianți nu fac forme severe.

Și atunci când ai în ATI sau în pneumologie pacient vaccinat cu forme extrem de severe, prima dată noi am învățat să ne punem întrebarea dacă a fost vaccinat la chiuvetă”, a declarat Victor Cauni, potrivit Digi24.

„E o mare durere a noastră, când vedem pacienți vaccinați, care de fapt erau nevaccinați”

Medicul Victor Cauni a precizat că, din păcate, cazurile celor care au apelat la vaccinarea falsă anti-covid „ au fost de ordinul zecilor, în mai multe luni, în valul 4”.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

„Când boala este foarte severă, o serie de pacienți recunosc că, de fapt, nu au fost vaccinați. Asta e o mare durere a noastră, când am văzut pacienți vaccinați, care de fapt erau nevaccinați”, mărturisește Victor Cauni.

Managerul a mai spus că acești pacienți recunosc că sunt nevaccinați atunci când sunt aproape de intubare.

„Când suferința este maximă, atunci pacientul, la întrebările repetate ale medicului: v-ați vaccinat?, recunoaște și probabil – sau cel puțin sper – să regrete.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Am avut de curând un caz de pacient tânăr, care la plecare a promis că atunci când va trebui se va vaccina în realitate”, a mai spus Victor Cauni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private