Top cinci alimente care cresc potența bărbaților

Top cinci alimente care cresc potența bărbaților
Top cinci alimente care cresc potența bărbaților

Cele mai eficiente afrodisiace se găsesc în bucătărie și spre deosebire de pastile, acestea nu au efecte secundare.

Iată lista potenței, întocmită de specialiștii americani:

Ouă

Este recomandat consumul de ouă la micul dejun. Ouă făcute omleta, jumări, fierte moi sau fierte tari, ouăle sunt o sursă bună de vitamina B – un nutrient-cheie pentru a ţine mintea şi corpul mai relaxate.

Piersici
Studiile arată că cei care primesc suficientă vitamina A zilnic au un număr mai mare de spermatozoizi şi au performanţe sexuale mai bune. Iar ficatul este o sursă excelentă de vitamina A şi de zinc. Corpul elimina 5 miligrame de zinc la fiecare ejaculare – o treime din necesarul zilnic. Bărbaţii care nu oferă organismului suficientă vitamina C produc spermatozoizi de o mai slabă calitate, iar piersicile sunt o bună sursă de vitamina C.

Afine

Se numără printre cele mai bune alimente pentru bărbaţii care au probleme erectile. Acestea conţin fibre solubile, care împiedică depunerea colesterolului pe pereţii arterelor. În plus, conţin compuşi care ajută la relaxarea vaselor de sânge, îmbunătăţind circulaţia.

Țelină

Cunoscută şi ca plantă medicinală afrodisiacă, ţelina este un aliment tradiţional pentru menţinerea şi redobândirea potenţei sexuale. Frunzele sunt indicate ca şi condiment pentru o mulţime de mâncăruri vitalizante, dar şi ca ingredient pentru salatele de crudităţi.

Morcovi

Sunt un ajutor de nădejde în tratarea impotenței. Pentru rezultate cât mai bune amestecați aproximativ 150 grame de morcovi tăiați mărunt cu un ou fiert tăiat bucăți și o lingură de miere. Consumați acest amestec în fiecare zi, cel puțin o lună.

 

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox