Trucuri pentru a fi viril. Ce fac bărbații care nu au niciodată probleme cu potența

Trucuri pentru a fi viril. Ce fac bărbații care nu au niciodată probleme cu potența
Trucuri pentru a fi viril. Ce fac bărbații care nu au niciodată probleme cu potența

Trucurile bărbaților care nu au niciodată probleme cu potența au fost dezvăluite. Trucuri pentru a fi viril. Ce trebuie făcut și, mai ales, ce stil de viață trebuie adoptat pentru a nu avea niciodată dezamăgiri în dormitor.

Penisul este organul cu cea mai mare personalitate din corpul unui bărbat. Uneori, se ambalează prea mult, nu răspunde bine la alcool și se face observat în cele mai nepotrivite momente, iar dacă va rămâne fără sursa plăcerii, va fi extrem de frustrat.

Mulți bărbați sunt conștienți că penisul lor nu va performa de fiecare dată impecabil. Într-un studiu publicat în Jurnalul american de medicină, 85% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani își pot menține erecția în timpul actului sexual, iar 15% dintre tineri au probleme cu menținerea erecției.

Dintre bărbații cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, doar 20% au o erecție corespunzătoare.

Deși niciun bărbat nu poate să prevadă cum va fi următoarea erecție, iată ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că sunteți sănătoși și puternici.

Faceți sport. Sunt recomandate exercițiile cardio, pentru a accelera fluxul sangvin. Este indicat să alergați, dar nu vă apropiați de bicicletă. Și nu purtați echipament strâns.

Renunțați la fumat. Fermitatea erecțiilor este în directă legătură cu viciul fumatului. Cu cât fumați mai puțin, cu atât mai virili veți fi.

Beți o cafea pe zi. Fumatul este contraindicat, dar o cafea vă va ajuta între așternuturi. Cei care beau cafea sunt mai puțin predispuși la probleme erectile, spune un studiu.

Faceți-vă vasectomie. Dacă nu vă mai doriți copii, vasectomia vă va face mai siguri pe voi, veți avea relații sexuale fără spaima că poate partenera va rămâne însărcinată. Acest stres odată eliminat, vă va ajuta să performați onorabil.

Fiți fideli. Este o trăsătură comună a celor care înșală să nu mai aibă erecții.

Scăpați de grăsimea abdominală. Diabetul este cea mai sigură cale pentru a fi celibatar. Peste 50% dintre diabetici sunt impotenți. Boala afectează activitatea peniană, crește riscul bolilor cardiovasculare și încetinește transmiterea de stimuli în organism. Iar un penis amorțit nu va fi prea bine dispus.

Cea mai bună cale de a evita diabetul este să fiți subțirel. Dacă este deja prea târziu, fiți vigilent în ceea ce privește glucoza din sânge.

Nu vă forțați prea mult în timpul penetrării. Orice lucru forțat vine cu repercusiuni. În acest caz, cu încetarea erecției și poate cu ceva și mai grav: fractură de penis!

Mergeți pe jos. Cu cât faceți mai multe activități fizice, cu atât veți reuși să faceți dragoste mai mult timp.

Căscați. Pentru organism, căscatul este similar cu erecția. Ambele sunt controlate de oxidul nitric. Nu căscați și faceți sex în același timp, dar căscați cu poftă atunci când simțiți.

Dormiți. Somnul are o importanță vitală, plus că în timpul somnului veți avea între 3 și 5 erecții lungi. Acestea nu sunt inutile, ci vă reîncarcă energia penisului, oxigenând sângele care îl străbate.

Cu cât veți avea mai multe erecții, cu atât mai rezistent veți fi în ceea ce privește durata lor, explică dr. Laurence Levine, urolog, pentru revista menshealth.

261 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox