luni, octombrie 25, 2021

Un asistent medical. în vârst de 69 de ani, de la Clubul Sportiv din Ploiești, este cercetat penal pentru agresiune sexuală. O handbalistă de 13 ani, de la lotul de junioare a mărturisit că bărbatul

obișnuia să intre peste ea și colegele ei la duș și să le atingă în zonele intime.

Conducerea clubului recunoaște că a mai primit, acum câțiva ani, o reclamație cu privire la comportamentul asistentului.

„Se spală împreună cu Dochi în vestiar, că le șterge pe spate, cu prosopul, că la una din fetite s-a uitat în pantaloni, aceasta spunându-i că i-a venit menstruația și că o doare burta și ca să fie el sigur s-a uitat în pantalonii fetiței nu a mea, a unei colege. A venit și i-a spus mamei mele că îi trebuie o pereche de chiloți tanga că a zis Dochi că la următorul antrenament să își

ia o pereche de tanga ca să îi facă masaj la genunchi și mama mea m-a sunat si mi-a zis. Stai așa, ce legatură are chilotul tanga – copilul meu nu purta la acea vremea aceea tanga –  ce legatură are chilotul tanga cu masajul genunchiului?”, spune mama unei sportive, potrivit digi24.ro.

„Am avut surpriza că, în momentul în care am ciocănit și-am intrat, fetele erau dezbrăcate, una din fete și-a pus mâna la piept și atunci mie mi s-a părut aiurea, când m-am uitat l-am văzut pe domnul Dochi, cum îi zice toată lumea”, spune Geta Stoienescu Opincariu, antrenor CSM Ploiești, pentru digi24.ro. 

Totul

a ieșit la iveală după mărturia filmată a unei sportive în vârstă de 13 ani, de la lotul de junioare. A fost momentul în care oficialii clubului și-au amintit și de o reclamație mai veche. Citiți știrea integrală pe digi24.ro. 

Ultimele stiri