joi, septembrie 29, 2022

Un nou divorț zguduie România. Își spun adio după ce au fost împreună în cele mai cumplite momente și când toată lumea credea că nu mai au cum să se despartă.

Pilotul Daniel Onoriu, căci despre el este vorba, și-a revenit ca prin minune după ce a fost în comă din cauza unei operații de micșorare a stomacului nereușită.

Soția lui, Isabela, i-a fost alături în acele momente dificile. Bărbatul spunea că dragostea partenerei sale l-a readus la viață! Acum, la câteva luni de la acel eveniment, lucrurile s-au schimbat: cei doi anunță că divorțează.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

„Am fost părăsit! Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea (de Isabela), oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viață mea, cea mai curată, cea mai harnică! Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Edit: Încă ceva, am fost la Câmpulung Muscel, Sibiu, Baia Mare și m-a lăsat singur. Nu îmi susține pasiunea în care am invesit bani și am făcut performanță, dar pentru care am și suferit ca nimeni altul. De ce? DA! M-a îngrijit în spital ca nimeni alta, dormea în mașină, nu mai intra în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu rotile, m-a îngrijit!”, a scris Daniel Onoriu.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...


Ce spune Isabela, soția sa

„Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a declarat Isabela potrivit click.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private