marți, iunie 6, 2023

Un pacient cu coronavirus, internat la Victor Babeș susține că medicii se feresc să vorbească cu el și nu primește nici apă. El a declarat pentru digi24.ro că primește un tratament pentru răceală, are febră de câteva zile și nu îi scade.

De asemenea a spus că a primit doar mâncare, fără tacâmuri, și a fost nevoit să mănânce cu mâna. Pacientul s-a mai plâns că familia lui nu a fost testată pentru coronavirus, iar cei doi copii ai lui au mers la liceu.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

”Avem 26 de pacienți. Nouă nu ne-a transmis nicio nemulțumire pacientul. Întrebați-l dacă e doar o senzație sau are clar dovada. De câte ori trebuie să intre cineva într-un salon la un bolnav cu coronavirus? Există în spital proceduri de la momentul intrării pe poarta spitalului până la internare. În funcție de tipul de boală se aplică procedurile medicale potrivite.

Personalul medical trebuie să intre la pacienții cu coronavisrus cât mai rar posibil dar cel puțin de două ori pe zi. Este un bolnav cu coronavirus, mijloacele de protecție sunt numărate și dacă se poate, având în vedere că bolnavul are o stare bună, nu se intră de multe ori.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

În momentul de față toți cei internați cu coronavirus au o simptomatologie ușoară, lumea nu trebuie să se sperie că nu este îngrozitor, că se simt bine, că mai mult decât tratament simptomatic nu trebuie să primească, antitermice, antitusive, nu au nevoie de alt tratament. a declarat Ioan Imbri, managerul spitalului Victor Babeș, pentru difi24.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private