joi, februarie 2, 2023

Vaccinarea devine obligatorie? Dr. Monica Pop: „Pentru asta am primit amenințări cu moartea!!!”

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora vaccinarea ar putea deveni obligatorie, medicul oftalmolog a ținut să-și exprime punctul de vedere.

Dr. Monica Pop: „Pentru asta am primit amenințări cu moartea!!!”

„Vaccinarea obligatorie??!! Pentru propunerea asta, privitor numai la vaccinurile pentru bolile care mutilează și ucid, arhitestate, cu eficacitate bine cunoscută de decenii, demonstrată clar, am primit amenințări cu moartea!!!
Acum se propune vaccinarea obligatorie pt o boală in care mortalitatea e de 0,1%, boala de care imensa majoritate a pacienților s-au vindecat! Peste tot in lume! O fac exact cei care s-au opus atunci vehement, care au considerat ca obligativitatea vaccinării ar fi o gravă incalcare a drepturilor omului!
Acum nu mai e asa? Unde sint cei care au amenintat pe toti cei care sustineau ideea si pentru care am cerut si primit atunci, nu e demult, ajutorul dlui Dr. Arafat ( fiind în MI) pt a depune plângere?
Mortalitatea in epidemia de rujeolă a fost de 3 ori mai mare decit cea din această pandemie! Nu s-a acceptat, ba s-a mai si blamat ideea de schemă impusă. Desi, REPET, era vorba de vaccinuri testate de ani mulți și care si-au demonstrat eficacitatea de-a lungul timpului! Si totusi…s-au opus!
Acum sunt alte interese? Că asta cu grija de sanatatea populatiei…! ATUNCI S-A REFUZAT GRIJA PT SANATATEA POPULATIEI. CE DACA AU MURIT ATÎTIA COPII, CE DACĂ ERA VORBA DE VACCINURI SERIOS TESTATE IAR ÎN PREZENT EXACT CEI CARE S-AU OPUS ATUNCI, ACUM VOR SĂ OBLIGE??!!”, a fost mesajul Monicăi Pop pe pagina sa de Facebook.

Ce spune premierul Florin Cîțu despre declarația că vaccinarea devine obligatorie

Cu toate acestea, premierul Florin Cîțu a dat asigurări că vaccinarea anti-covid nu va fi obligatorie. Acesta a ținut să lămurească lucrurile , precizând că este vorba de un proiect de lege al politicilor de acum trei ani.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă: Leșin, amețeală, confuzie, sau ve...

„Campania de vaccinare împotriva coronavirus nu va fi obligatorie. Nu se pune așa ceva în discuție. Nu are nicio legătură cu campania de vaccinare pe care o avem acum. Acel proiect este un copy/paste al politicilor de acum trei ani”, a declarat premierul.

Legea Vaccinării a fost trimisă în Parlament de Guvernul Tudose, în anul 2017. Ea a fost adoptată de Senat și se află în dezbatere la Camera Deputaților, unde au fost introduse zeci de amendamente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private