miercuri, mai 31, 2023

VIDEO necenzurat/Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, în timpul galei Oscar, din cauza unei glume la adresa soției sale. ”Să nu aud numele soției mele din gura ta!”

HOLLYWOOD, CA - March 27, 2022. Chris Rock and Will Smith onstage during the show at the 94th Academy Awards at the Dolby Theatre at Ovation Hollywood on Sunday, March 27, 2022. (Myung Chun / Los Angeles Times via Getty Images)

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, în timpul galei Oscar, apoi a țipat la el: „Să nu aud numele soției mele din gura ta nenorocită!” După ce l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”, Will a primit statueta pentru „cel mai bun actor în rol principal”. În timpul discursului el a cerut scuze Academiei Americane de Film.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock.

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste”, a spus el.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

„Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private