Vrei să faci sex de 7 ori pe săptămână? Iată cum reuşeşti

Vrei să faci sex de 7 ori pe săptămână? Iată cum reuşeşti
Vrei să faci sex de 7 ori pe săptămână? Iată cum reuşeşti

Deşi o viaţă sexuală sănătoasă ajută la menţinerea unei sănătăţi de fier, de multe orifie din cauza oboselii, a stresului sau a muncii lăsăm sexul ultimul pe lista priorităţilor.

Iată câteva idei pe care le poţi pune în aplicare timp de o săptămână ca să ai parte de mai mult sex:

Luni: sex anti-stres

În prima zi a săptămânii nivelul de stres este foarte ridicat. Aşa că cea mai bună modalitate pentru reducerea tensiunii şi a avea un somn liniştit este o partidă de sex după cină.

Marţi: sex în loc de cafeaua de dimineaţă

Potrivit studiilor, cel mai bun moment pentru sex este dimineaţa, mai ales că o partidă de amor la primele ore din zi te poate energiza mai tare decât o ceaşcă de cafea. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit şi hormonul iubirii.

Miercuri: sex de relaxare

Activitatea sexuală este una dintre foarte puţinele experienţe pe care le poate avea omul, in care sistemul nervos simpatic şi cel parasimpatic lucrează împreună. Excitarea sexuala si orgasmul depind de influenţa reciprocă şi de echilibrul fin între cele două sisteme. Combinatia dintre activitatea fizica controlata, respiratie grea si excitare sexuala, produce, in general, eliberarea de endorfine (substanţele chimice ale placerii produse de creier).

Joi: cea mai bună zi pentru sex

În zilele de joi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă de la London School of Economics

Vineri: Înainte să ieşi în oraş

Nimic nu te binedispune mai mult înaintea unei ieşiri în oraş ca o partidă de sex.

Sâmbătă: sex la duş

Un duş rapid sau o baie relaxantă te poate ajuta să-ţi recapeţi energia şi cheful de sex

Duminică: după un somn de calitate

Nivelurile de testosteron şi estrogen sunt de 5 ori mai crescute atunci când te trezeşti. De aceea un somn odihnitor poate îmbunătăţi performanţele sexuale

 

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox