Categories: Stil de viaţă

6 obiceiuri alimentare sănătoase pe care Kate Moss le urmează

În tinerețe, Kate Moss nu ținea cont de sfaturile nutriționiștilor sau a medicilor în legătură cu alimentația. Ea  mânca tot ce îi poftea inima pentru că trupul său nu avea de suferit. Ajunsă la 48 de ani, fotomodelul britanic și-a schimbat stilul de viață.

6 obiceiuri alimentare sănătoase pe care Kate Moss le urmează pentru a se menție în formă

Cindy Crawford a spus că se enerva destul de des pe Moss pentru că mânca orice și nu se îngrașa. Dar, pe măsură ce Moss a îmbătrânit, și-a dat seama că trebuie să își schimbe obiceiurile alimentare pentru a rămâne sănătoasă.

„Îmi place foarte mult mâncarea, mâncarea potrivită, dar încerc să mănânc mai sănătos decât o făceam înainte”, a declarat ea pentru The Guardian.

„Pielea mea arată mai bine când mănânc bine, de asemenea. Evident, dacă mănânci atâta grăsime, pielea nu mai arată la fel de sănătoasă.”

Vedeta în vârstă de 48 de ani a început chiar să facă sport, spunând pentru sursa citată că acum merge des la sală.

Deci, ce anume face Moss pentru a arăta și a se simți minunat la aproape 50 de ani? Iată care sunt obiceiurile alimentare actuale ale modelului.

Ține dieta 80/20

Modelul încă se răsfață cu alimentele pe care le adoră. Potrivit Vogue, Moss ține dieta 80/20: 80% din timp mănâncă mese super sănătoase și nutritive, iar 20% își urmează poftele.

Regula 80-20 este destul de frecventă în rândul celebrităților – Don Saladino, antrenorul lui Blake Lively, a pus-o pe Blake să urmeze același plan, astfel încât aceasta să se poată răsfăța cu dulciurile ei preferate din când în când.

Bea suc verde

Multe celebrități consumă sucuri verzi pe parcursul zilei, cum ar fi Bella Hadid și Channing Tatum. Moss s-a alăturat clubului sucurilor verzi, declarând pentru Vogue că bea în fiecare dimineață un suc verde plin de vitamine, cu un supliment anti-îmbătrânire.

Mănâncă banane

Fostul antrenor de detoxifiere și nutriționist al lui Moss, Amanda Hamilton, recomandă anumite alimente pentru clienții ei care încearcă să slăbească, iar bananele sunt unul dintre ele. Ea a declarat că poți face un smoothie cu banane pentru un mic dejun perfect. Bananele te pot ajuta să slăbești deoarece sunt bogate în proteine și fibre, menținându-te sătulă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mănâncă mai multe salate

Mâncatul unei salate în fiecare zi poate oferi un impuls uriaș în ceea ce privește consumul de nutrienți, inclusiv fibre, vitamina C și vitamina K.

Ouăle sunt esențiale pentru micul ei dejun

Deși nu este un bucătar, Moss își gatește singură micul dejun. „Ouăle sunt punctul meu forte”, a declarat ea pentru The Guardian. Consumul ouălor în fiecare zi vă poate ajuta să vă simțiți mai energic, stimulează sistemul imunitar și vă ajutați să vă mențineți un ten tânăr.

Gătește mese echilibrate

În aceste zile, Moss se axează pe echilibru. Moss preparun fel de mâncare, care are pui, cartofi, broccoli și morcovi. Într-o singură masă, ea are proteine, legume și cereale. Modelul a spus că a gătit această friptură chiar și pentru Harry Styles și Rita Ora, potrivit eatthis.com.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

11 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

12 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

13 ore ago

Citeste si: