Acest ceai de plante vă poate ajuta să vă curățați plămânii și să vă întăriți sistemul imunitar. În plus, lupta împotriva agenților patogeni străini

Din cuprinsul articolului

Fluctuația temperaturii este adesea însoțită de o creștere a nivelului de poluare a aerului. Inhalarea aerului poluat duce la mai multe probleme, cum ar fi astmul, bronșita, pneumonia și chiar bolile pulmonare cronice. Devine foarte important în acest sezon să vă protejați plămânii de particulele de praf pentru a preveni orice fel de probleme de sănătate.

Exprimând îngrijorarea cu privire la creșterea nivelului de poluare a aerului, antrenorul pentru stilul de viață și wellness Luke Coutinho a împărtășit recent un remediu natural care vă poate ajuta să vă curățați plămânii. Luke în postarea sa a menționat un ceai special care vă poate ajuta să vă mențineți plămânii curați și să vă întăriți sistemul imunitar. Să vedem cum să facem acest ceai.

Beneficii

Acest ceai este preparat din ierburi naturale și condimente care sunt disponibile în mod obișnuit în fiecare gospodărie și sunt cunoscute pentru proprietățile lor medicinale.

Consumul acestui ceai ajută la întărirea imunității, ceea ce este deosebit de important în acest moment în care numărul cazurilor de COVID este în creștere și am intrat în sezonul gripei.

În plus, odată cu scăderea temperaturii, nivelul de poluare a aerului crește, provocând mai multe probleme legate de plămâni.

Bea zilnic acest ceai vă poate ajuta să vă curățați plămânii și să vă întăriți sistemul de apărare intern pentru a lupta împotriva agenților patogeni străini și vă poate împiedica să vă îmbolnăviți.

Cum să îl prepari

Ingrediente

  • Ghimbir ras de 1 inch
  • 1 baton mic de scortisoara (doar scortisoara de Ceylon)
  • 1⁄2 linguriță frunze de busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 3 boabe de piper
  • 2 păstăi de cardamom verde zdrobit
  • 1/4 de linguriță de semințe de fenicul
  • Un praf de seminte de carambol
  • 1/4 de linguriță de semințe de chimen

Mod de utilizare: Pune toate ingredientele într-o tigaie adâncă și adaugă în ea un pahar cu apă. Lăsați amestecul să fiarbă timp de 10 minute și apoi strecurați ceaiul într-o ceașcă. Puteți adăuga miere crudă, organică sau alt îndulcitor pentru a îmbunătăți gustul.

Sursă FOTO: Unsplash

Renunță la cafeaua obișnuită și bea acest ceai de plante dimineața pentru a-ți întări imunitatea și pentru a-ți menține plămânii curați. Nu trebuie să bei acest ceai de mai multe ori pe zi. O singură dată dimineața este suficient pentru a te bucura de beneficiile sale incredibile.

Acest ceai conține diferite tipuri de condimente și cele mai multe dintre ele sunt cunoscute că produc căldură în organism. Pentru a evita acest lucru, bea multă apă pe tot parcursul zilei.

Pentru a asigura un aport maxim de apă, puteți include în alimentație apă infuzată și fructe și legume bogate în apă. Dacă suferiți de orice afecțiune cronică de sănătate, consultați-vă medicul înainte de a încerca acest ceai.

 

 

Recent Posts

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

6 minute ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

35 de minute ago

Înlocuitor pentru un medicament antiinflamator. Poți să iei asta, fără prescripție medicală

Înlocuitor pentru Aspenter. Aspenterul este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru tratarea durerii și inflamației…

o oră ago

Și tu ai această grupă de sânge? Boala gravă pe care o poți face dacă o ai

O descoperire recentă arată că persoanele cu o anumită grupă de sânge pot avea un…

2 ore ago

Encefalita autoimună limbică

Encefalita limbică. Este o formă de encefalită care afectează, în principal, lobul temporal al creierului,…

2 ore ago

Veste tristă pentru pensionari. Comisia Europeană avertizează: România se află în pericol

Datoriile publice, o problemă majoră pentru România. Pensiile românilor, la un pas de a fi…

3 ore ago

Citeste si: