Categories: Expertul zilei

Află ce dezvăluie forma degetului mare despre personalitatea ta! Vei fi surprins de cât de precis este acest test!

Toată lumea știe că forma degetelor noastre poate dezvălui multe despre noi. Amprenta noastră servește ca un identificator unic pe care fiecare agenție de aplicare a legii din întreaga lume îl folosește pentru a-i prinde pe făptași.

Degetul mare este de departe cel mai important deget al nostru, deoarece are 2 falange mai degrabă decât 3 și este echipat cu mușchi foarte puternici care ne ajută să îndeplinim activitățile zilnice, influențând în același timp foarte mult scrierea de mână. Să aruncăm o privire asupra formei degetului mare pentru a afla cărei categorii îi aparține.

Tip A

Dacă ambele falange ale degetului mare au aceeași lungime, probabil că ești o persoană foarte bine organizată și echilibrată. Această formă indică o dorință puternică de armonie și pace. Această formă indică, de asemenea, empatie și înseamnă că probabil ești un familist convins, care este foarte susținător față de oamenii apropiați. Atitudinea ta calmă te face, de asemenea, o sursă excelentă de sfaturi, deoarece înțelegi cum să folosești toate lucrurile pe care le-ai învățat în viață pentru a lua decizii bune.

Această personalitate înseamnă, de asemenea, că mulți dintre membrii familiei tale tind să se bazeze pe tine.

Tip B

Dacă prima parte a degetului mare este mai lungă decât a doua, probabil că ești foarte perfecționist. Nu numai asta, dar ai tendința de a fi destul de încăpățânat și nu dorești să-ți schimbi ideile și mentalitatea. Această personalitate te face, de asemenea, să fii neliniştit, deoarece te străduieşti mereu pentru ceva ce crezi că trebuie să realizezi pentru a fi fericit.

Oamenii cu degetul mare astfel tind să devină obsedați de anumite idei. Perfecționismul lor duce la dorința de a deveni proactiv și de a acționa mai degrabă decât de a reacționa la ceea ce fac alții. Oamenii îți apreciază onestitatea și știu că se pot baza pe cuvântul tău.

Tip C

În această categorie, partea de jos a degetului mare este mai lungă decât partea de sus. Aceasta indică dorința de a munci din greu și de a îndura greutăți. Ești grozav la depășirea obstacolelor și ai tendința de a fi optimist, chiar dacă lucrurile devin grele. Această mentalitate te face, de asemenea, încrezător și pe o persoană pe care oamenii o apreciază în vremuri tulburi. Inutil să spun că toate acestea te fac și un mare lider.

Dorința ta de a munci din greu îți face, de asemenea, foarte clar ce vrei. Nu te încurcă nimic în jurul tău și rămâi mereu concentrat, ceea ce te face incredibil de fiabil.

Degetul mare flexibil

Această formă este uneori numită degetul mare al autostopului. Dacă îți pui mâna într-o poziție „degetul mare” și observi că degetul mare nu este drept, ci mai degrabă se îndoaie spre exterior, faci parte din această categorie. Această formă indică o personalitate expresivă și emoțională. Oamenii cu degetul mare astfel tind să se adapteze foarte bine la medii și situații noi.

Dacă te încadrezi în această categorie, foarte probabil ești și incredibil de creativ și artistic. Se pare că ești făcut să fii un artist. Degetul mare al Autostopului indică, de asemenea, curiozitate și o anumită creativitate care caută soluții unice la problemele vieții.

Degetul mare drept

Dacă îți pui mâna într-o poziție „degetul mare în sus” și degetul mare arată drept, probabil că ești destul de încăpățânat și dominant. Acestea fiind spuse, sunteți cunoscut și pentru a vă respecta promisiunile. Oamenii te consideră adesea destul de rațional și logic și probabil că ai un adevărat sentiment de autoritate cu tine.

Ai un adevărat talent de a analiza tot ceea ce face dificil să profiti de natura ta de încredere. Capacitatea ta de a simți pericolul te face adesea capabil să te împiedici să fii rănit.

Cât de precis a fost acest test de personalitate pentru tine? Vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos ce formă are degetul mare și dacă ți se aplică atributele atribuite acestei forme.

De asemenea, nu uitați să împărtășiți acest articol prietenilor dacă vi s-a părut interesant.

Recent Posts

Alertă ANM: Vremea se schimbă RADICAL în România. Se întâmplă începând chiar de azi

Alertă ANM: Europa traversează o perioadă complicată, din punct de vedere meteorologic. Mai multe țări…

17 minute ago

Turiștii, atenționați cu privire la amenzile pe dușuri în destinații turistice celebre. Amenzile pot ajunge și la 600.000 de euro!!!

Amenzi de duș în destinații turistice celebre. Turiștii au fost avertizați să respecte restricțiile de…

48 de minute ago

Ce este boala și de ce apare. Cele 21 de tipuri de boli

Boala este o stare care afectează organismul, provocând o disfuncție sau o alterare a stării…

o oră ago

Schimbare majoră pentru toți pensionarii. Șeful Casei de Pensii a făcut anunțul! „Tot istoricul va fi vizibil”

Schimbare majoră pentru toți pensionarii. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), anunță…

2 ore ago

Atenție, azi e „Ziua Miracolelor!” Cea mai norocoasă zi din an vine cu bogăție și noroc

Atenție, azi e „Ziua Miracolelor!” Conform astrologiei, sâmbătă, 18 mai 2024, ar putea fi cea…

2 ore ago

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

14 ore ago

Citeste si: