Albește-ți DINȚII în mod natural. Există șase alternative SĂNĂTOASE

Dinți mai albi cu ajutorul plantelor. De-a lungul timpului, eficacitatea fluorului din pasta de dinți, precum și efectele sale negative au fost un subiect de discuție. De asemenea, glicerina pare să afecteze smalțul dinților.

Albește-ți DINȚII în mod natural. Există șase alternative SĂNĂTOASE

 

Dacă vreți să evitați aceste lucruri, există o serie de alternative naturale la pasta de dinți, pe care le putem găsi la magazine. Acestea au efecte uluitoare asupra dinților. Și se pare că nu au contraindicații.

1. Bicarbonatul de sodiu

Un aliat incredibil de multe ori. Bicarbonatul se pune direct pe periuța de dinți sau ușor diluat în apă. Acționează ca un abraziv, curăță dinții și este un agent de albire naturală.

2.Sare de mare

Este una dintre cele mai naturale metode, alături de bicarbonatul de sodiu. Cu sare, bacteriile din gură sunt eliminate, plus că sarea întărește smalțul. Poate fi folosită ca bicarbonatul de sodiu prin frecarea dinților. Nu exagera cu forța!

Uleiurile vegetale acţionează ca antibacteriene

3. Ulei vegetal și uleiuri esențiale

Uleiul vegetal a fost folosit în tradiția ayurvedică împotriva cariilor dentare și a respirației urât mirositoare. Încercați uleiul de susan, ținându-l în gură timp de zece minute. Pe de altă parte, uleiurile esențiale sunt folosite pe lângă bicarbonat de sodiu sau sare. Acţionează ca antibacteriene. Ulei de cocos este eficient atunci când este combinat cu bicarbonat de sodiu sau sarea de mare. Are proprietăți antibacteriene și antifungice, potrivit girly.ro.

Ai probleme cu gingiile?

4. Ierburi și pulbere de coajă de vinete

Astăzi există paste de dinți sub formă de pudră făcute din ierburi uscate. Printre ingrediente găsim cuișoare, mentă și aloe. Folosindu-le vei avea o curățare perfecta pe lângă acțiunea calmanta dacă ai probleme cu gingiile.

5. Coaja uscată de vinete

Este, de asemenea, un remediu străvechi pentru dinți. Odată carbonizată se folosește sub formă de pulbere. Are acțiune igienizantă și abrazivă. O puteți găsi în magazinele de plante medicinale.

6.Apă oxigenată

Acest element se regăsește și în pastele de dinți tradiționale. Acționează ca un agent de albire adăugat la bicarbonat sau sare. În acest caz, periuța de dinți trebuie scufundată în apă oxigenată și apoi în sare. Utilizarea zilnică nu este recomandată.

Recent Posts

OMS avertizează asupra unui virus mortal: Provoacă inflamație la nivelul ficatului

OMS avertizează asupra unui virus mortal! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a transmis printr-un comunicat,…

9 minute ago

Mare atenție, șoferi! Pedeapsă cu închisoarea dacă faceți această greșeală

Mare atenție, șoferi!  Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…

39 de minute ago

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

o oră ago

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

2 ore ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

2 ore ago

Citeste si: