Aliment minune. Antidotul SURPRINZĂTOR pentru ATACURILE CEREBRALE

Cercetătorii au decoperit că atacurile cerebrale pot fi prevenite foarte uşor, printr-un consum mai mare de roşii.

O dietă bogată în roşii poate reduce riscul producerii unui atac cerebral, afirmă cercetători finlandezi. Ei au studiat impactul pe care îl poate avea licopenul, un pigment roşu aflat în unele legume şi fructe cu efecte antioxidante, asupra organismului.

Un studiu efectuat asupra a 1.031 de persoane, publicat în revista Neurology, a arătat că cei care au cea mai mult licopen în sistemul circulator sunt cei mai puţin supuşi riscului de a suferi un atac cerebral. Studiul a relevat, de asemenea, că o dietă bogată în licopen reduce cu 55% riscul producerii unui atac cerebral.

Recent Posts

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

12 minute ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

42 de minute ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

o oră ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

2 ore ago

Înlocuitor pentru un medicament antiinflamator. Poți să iei asta, fără prescripție medicală

Înlocuitor pentru Aspenter. Aspenterul este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru tratarea durerii și inflamației…

2 ore ago

Și tu ai această grupă de sânge? Boala gravă pe care o poți face dacă o ai

O descoperire recentă arată că persoanele cu o anumită grupă de sânge pot avea un…

3 ore ago

Citeste si: