Categories: Stil de viaţă

Ce trebuie să mănânci pentru o talie de viespe

După vacanța de iarnă majoritatea femeilor vor să revină la greutatea dinainte și sunt în căutarea unei diete minune. Însă, poți slăbi câteva kilograme cu ajutorul unor alimente delicioase care nu te îngrașă și cu ajutorul exercițiilor fizice. Sau cu mult mers pe jos.

Iată ce alimente sunt adevărați aliați în lupta ta cu kilogramele în plus:

Ciuperci. Acestea au puține calorii, sunt gustoase, țin de foame și în plus sunt extrem de ușor de gătit. De exemplu, spun specialiștii 100 de grame de ciuperci champignon au 22 de calorii.

Ananas. Este un fruct care conține numai 50 de calorii la 100 de grame. Totodată, este bogat în fibre ceea ce înseamnă că va facilita digestia. Mai mult, ananasul este plin de antioxidanți, excelenți în eliminare celulitei. Se pare că ananasul are rolul de a accelera digestia proteinelor și reglează nivelul de zahăr din sânge.

Mere. Conțin puține calorii, mai exact 100 de grame au 50 de calorii. Sunt foarte sănătoase pentru organism, ele fiind bogate în antioxidanți, vitamine și fibre.

Grapefruit. Ajută la arderea grăsimilor și la accelerarea metabolismului. 100 de grame de grapefruit au 42 de calorii.

Pepeni. Fiind bogați în apă au puține calorii, în plus aduc senzația de sațietate. Pepenii sunt excelenți atunci când îți dorești să slăbești. Nu mai vorbim de conținutul ridicat de antioxidanți care aduc o mulțime de beneficii organismului.

Broccoli. Acesta conține o substanță numită acid alfalipoic care stimulează arderile și contribuie la nedepunerea zahărului sub formă grăsimilor inestetice mai ales în jurul abdomenului. 100 de grame de broccoli au 34 de calorii.

Morcovi. Sunt o excelentă sursă de fibre. Morcovii conțin și vitamina B și magneziu atât de importante pentru buna funcționare a organismului. 100 de grame de morcovi au 41 de calorii.

Castraveți. Sunt legume care conțin vitamine indispensabile organismului, precum vitamina A, B, C care întăresc  sistemul imunitar. 100 de grame de castraveți au numai 16 calorii.

Varza. Este aliatul principal în majoritatea curelor de slăbire. În plus, varza are  proprietăți terapeutice, astfel previne apariția cancerului. Este foarte săracă în calorii, sau altfel spus 100 de grame de varză au 25 de calorii.

Roșii. Conțin fosfor, magneziu, fier și fosfor, precum și vitaminele A,B și C. 100 de grame de roșii au 17 calorii.

Cereale integrale. Fiind bogate în fibre, proteine, vitamine și minerale, necesare unui organism sănătos. Sunt studii care au demonstrat că femeile care mănâncă trei porții de cereale integrale pe zi și elimină cerealele rafinate și pâinea albă, au cu cel puțin 20% mai puțină grăsime abdominală decât cei care nu respectă această regulă. Cele mai bune cereale pentru modelarea siluetei sunt grâul, ovăzul, secara, orzul și ovăzul.

Recent Posts

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

31 de minute ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

60 de minute ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

2 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

2 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

3 ore ago

Lipsa acestei vitamine predsipune la demență și insuficiență cardiacă. Aproape jumătate dintre vârstnici au carență

Aproape jumătate dintre persoanele vârstnice se confruntă cu lipsa unei vitamine esențiale pentru creier.  Datele…

3 ore ago

Citeste si: