Categories: Stil de viaţă

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie : Mare forță grație lui Mercur

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. În emisiunea „360 de grade”, Alina Bădic a prezentate predicțiile zodiilor pentru săptămâna 26 mai-1 iunie. Aceasta a spus „Care sunt aspectele astrale care agresează în acest moment major destinele noastre? Ce ne răscolește și unde găsim ajutor cu adevărat? Cine e în spatele tuturor transformărilor noastre? Ce tipar au schimbările pe care ni le propune destinul?”

 

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. Berbec

În această perioadă și în cea următoare trebuie să se canalizeze foarte clar pe ceea ce fac la nivel concret. Avantajați în a pune lucrurile în regulă, pentru a fi mai ordonați, pentru a-și face ordine în acte, proiecte și în viață în general. Trebuie să fie foarte atenți ce fac cu energia lor, cum își gestionează vitalitatea, energia solară. Trebuie să pună accent pe pragmatism.

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. Taur

Horoscop: Mare forță grație lui Mercur, Uranus, Jupiter în semn. Sunt extraordinar de favorizați de acest complex energetic. Au multe idei, sunt curioși, vor să se implice în tot felul de proiecte, parteneriate. Fac negocieri de mare forță, mai ales cei care au fost generoși și mai ales cei care au fost generoși în alte vieți. Dar și ei trebuie să-și gestioneze energia proprie și, în general, fac lucruri mai mult pe cont propriu.

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. Gemeni

Sunt foarte puternici. Îmbogățire prin experiență, dezvoltarea relațiilor. Perioadă în care au șansă extraordinară de a crește prin ideile pe care le au, dar și să se detașeze de anumite lucruri, care până acum au avut mare importanță, și să aibă acces la un alt gen de bucurie sufletească. Reîmprospătare energetică. Descoperă alte lucruri care-i ajută să se regăsească, să se apropie de sufletul lor și de Divinitate prin preocupări foarte speciale.

Rac
Urmează o perioadă în care lucruri de mare forță, poate mai nedefinite, se manifestă. S-ar putea să aibă anumite trăiri, stări care să-i pună pe gânduri. Să încerce să analizeze și să descopere ce se întâmplă. Trebuie să descopere ce anume îi guvernează pe ei la nivel subtil, ce le place să facă, ce supărări au, ce au neglijat, dacă poate se simt cu musca pe căciulă cu ceva sau, dimpotrivă, se simt nedreptățiți. Trebuie să pună punctul pe i. Descărcare din astral a unor lucruri pe care ei le-au făcut bine la un moment dat.

Horoscop săptămânal: Leu

Leii s-ar putea să se simtă mult mai devitalizați zilele acestea decât de obicei. Totuși, paradoxal, ei își pot găsi resursele într-o activitate fizică, concretă, care le face și plăcere. Dacă rămân în casă, izolați, s-ar putea să aibă stări de depresie, mâhnire, dezamăgire, să se gândească prea mult la lucruri care-i întristează sau să-și facă griji din nimic. Deci nu trebuie să stea prea mult în introspecție, în singurătate. Soluția e implicarea în activități concrete.

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. Fecioară

Nu trebuie să mai fie așa de important să se pună în serviciul celorlalți. Într-un fel e bine să ajute, deoarece conștientizează că fac parte dintr-un întreg. Pe de altă parte, se gândesc că ar fi mai bine să ia o pauză și să-și pună propriul suflet în ordine, să mediteze la lucruri de mare importanță pentru ele. Nu mai au acea energie sufletească pentru a munci ca de obicei. Sunt cumva forțate să acorde mult mai multă importanță introspecției, o introspecție cu totul și cu totul specială. Fecioarele devin interesate de o anumită poziționare la nivel profesional și spiritual. Și simt nevoia de discuții spirituale cu ceilalți.

Balanță
Balanțele își cam pun la punct niște principii de viață. Soi de separare de mediul individual, de tot ce ține de propria persoană. Se integrează și se asociază cu ceilalți. E foarte important pentru ele să înțeleagă cum să gestioneze relaționarea cu persoane care pe undeva le agită. E o picanterie în această perioadă, ceva ce irită, ba chiar un conflict de-a dreptul. Mesajul e că puțini fac în această perioadă doar ceea ce le face. Așa că e nevoie de o expansiune a conștiinței și de un efort pentru a face față situației, pentru a-i găsi o explicație. Oricum, e o ieșire din zona de confort.

Alina Bădic, horoscop 26 mai – 1 iunie. Scorpion

Pe undeva, Scorpionii nu se mai raportează așa de mult ca până acum la partea individuală. E ceva dincolo de ei. Această trecere impune! Trebuie să acceseze zone foarte profunde, trebuie să se sacrifice, să-i ajute pe ceilalți. Și Scorpionii chiar vor să-i ajute pe toți cei de care se simt legați karmic. Simt de undeva din astral că trebuie să ajute, își simt karma, destinul. Pluto spune: ”fii generos, Scorpionule, dacă vrei să fiu și eu generos cu tine!”. Scorpionii care nu simt când trebuie să ajute s-ar putea să aibă și ei o mică problemă. Nu neapărat necaz, dar să nu le meargă foarte bine în perioada următoare, potrivit b1tv.ro.

Horoscop. Săgetător

Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Săgetătorii sunt într-un fel încercați de către Univers. E o perioadă în care trebuie să avem foarte multă claritate, să vedem cum stau lucrurile cu noi cu adevărat. Pentru Săgetători, mai mult decât pentru alți nativi, trebuie să înțeleagă cine e aliatul și cine e dușmanul. Dacă un Săgetător crede că știe deja cine-i e prieten și cine-i e dușman, e indicat să mai facă o dată o analiză, căci se prea poate să fie indus în eroare de aparențe. E indicat să nu garanteze pe unii oameni că le sunt aliați. Sfatul e să rămână prudenți!

Capricornii se detașează și asta-i face fericiți

Trebuie să înțeleagă foarte clar ce se întâmplă în viața lor și să se detașeze de ceva-ul acela material care-i ține legați. Să nu se iluzioneze și să nu angreneze în concret. Să nu insiste să aibă ceva nu li se potrivește din punct de vedere al planului divin. Dacă nu primesc ce vor, nu înseamnă că nu li se ascultă rugăciunile, ci că ce-și doresc ei îi trage în jos. Unii Capricorni se detașează și asta-i face fericiți, iar alții încă sunt agățați de zona materială, concretă, și atunci sunt puțin necăjiți și nu înțeleg de ce sunt mereu dezamăgiți.

Horoscop: Vărsător
Ceva se întâmplă astfel încât Vărsătorii își dau seama de un lucru foarte subtil care-i caracterizează și se întreabă cum de nu și-au dat seama până acum de acel lucru. Încep să aibă tot felul de transferuri energetice. Nu e absolut deloc o perioadă în care să riște. Trebuie să fie atenți la persoanele cu care se asociază, la imprudențe, la greșeli, la greșeli potențiale și la mesajele divine.

Pești
Peștii pot căpăta puteri absolut incredibile în această perioadă, prin această anulare a oricărei forme de conflict și de obstacol în fața unor acțiuni și activități în care se bagă cu toată puterea lor sufletească. Au atâta putere sufletească încât pot muta și munții din loc! Zona de extrasenzorial și paranormal coexistă cu noi și ei trebuie să se adreseze acestei oglinzi spirituale și să-i pună întrebări. Peștii devin nu doar introspecți, ci chiar încep să-i ceară Universului să le vorbească.

 

Recent Posts

Pensionarii care primesc 1000 de lei în plus la pensie

În România, recalcularea pensiilor este în plină desfășurare, stârnind interesul publicului cu privire la numărul…

25 de minute ago

Povestea impresionantă a unor pacienți cu Alzheimer care au reușit să scape de boală prin schimbări ale stilului de viață

Doi  pacienți cu Alzheimer au reușit să scape de boală prin schimbări ale stilului de…

55 de minute ago

Ce se întâmplă cu vremea din iulie până în septembrie. Un nou fenomen meteo poate aduce furtuni violente

 Un nou fenomen meteo din iulie până în septembrie. El Nino, fenomenul climatic resimțit intens…

o oră ago

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Câtă apă să bei ca să scapi de celulită și de riduri

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Vara și-a intrat pe deplin în drepturi…

2 ore ago

La cât a ajuns pensia medie în România și în ce județe sunt cele mai mari pensii

În primul trimestru al acestui an, pensia medie lunară, calculată prin agregarea sumelor alocate pentru…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Tiroidita Hashimoto