Categories: Stil de viaţă

Amprenta zilei de naștere: ce spune despre tine ziua din săptămână în care te-ai născut? Cele șapte Daruri ale Zilei de Naștere

Ziua săptămânii în care te-ai născut are o planetă dominantă în numele său și îți influențează caracterul în același mod în care o face zodiacul.Ziua săptămânii în care te-ai născut este dominată de un dar. Descoperă ce caracteristici ale zilei de naștere îți influentează destinul.

Ziua de naștere Luni – Darul Cuvântului

Luni este o zi a începutului, a cuvântului și a puterii de a începe o acțiune nouă. Luni este o zi benefică pentru a-ți urma visurile și a le pune în practică. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvântului și a discursului.

Nu ezita să îți exprimi exuberanța, individualitatea, entuziasmul în fața celorlalți, chiar dacă uneori ai tendința de a te închide în tine. Darul cu care te-ai născut este darul Cuvântului, și el trebuie împărtășit.

El te va ajuta să deschizi numeroase porți în viață. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvânt, fie el scris. Cuvântul tău influențează și schimbă opinii, sprijină, pedepsește, dar oferă și afecțiune și înțelegere. Ai o mare putere de persuasiune, ești un bun orator și ști cum să aplanezi conflictele.

Cei care s-a născut Luni sunt guvernați de Lună și sunt descriși ca fiind sensibili, plini de viață, intuitivi, emoționali și romantici. În plus, sunt predispuși mereu la schimbări de dispoziție.

Mai mult, Luna este cheia pentru viața de acasă, genetică și familie, adică un copil care apare pe pământ în această zi va beneficia de mari satisfacții în acest sens. Adoră sentimentul de securitate și consecvență.

Sursa foto: arhiva DoctorulZilei

Ziua de naștere Marți – Darul Vieții

Copilul care s-a născut Marți este guvernat de Marte, zeul războiului. Acesta are un spirit de foc, de luptă, și este caracterizat de o dorință mare de independență și o obosesie de a câștiga. Totodată, este descris drept activ, entuziast, energic, curajos și nerăbdător.

Cei născuti marți au fost înzestrați cu Darul Vieții. Viața este darul pe care trebuie să-l respecte și să-l aprecieze cât mai mult. Lecția lor de viață este aceea de a-și stăpâni instinctele, orgoliile și pornirile de agresivitate și a se bucura cât mai mult de viață.

Trebuie să învețe să acorde atenție și corpului fizic și energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viața a tot ceea ce îi înconjoară.

Ziua de naștere Miercuri – Darul Iertării

Bebelușii care au venit pe lume într-o zi de Miercuri sunt caracterizați de Mercur, zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării. Comunicarea este punctul lor forte, sunt versatili și puțini neglijenți. Au un mesaj de transmis și trebuie să rămână mereu în mișcare, să învețe pentru a prospera.

Miecuri este o zi a continuității, a mobilității, a exprimării, a informației, a cumpătării, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri mai este însă și o zi a iertării, o zi a acceptării și a împăcării.

Este o zi în care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul și a te integra la maximum în prezent. Este o zi benefică relațiilor cu ceilați pentru că în această zi conexiunile cu cei din jur se realizează pașnic, armonios și în ton cu vibrația universală.

Dacă te-ai angajat în conflicte în celelalte zile ale săptămânii, Miercuri este ziua ideală pentru a le dizolva. Cei născuți Miercuri sunt înzestrați cu un dar care nu le este accesibil tuturor: Darul Iertării.

Ziua de naștere Joi – Darul Cunoașterii

Joi, ziua lui Jupiter, mai este cunoscută și drept ziua lui Thor, zeul mitologic al tunetului. Cei născuți în această zi din săptămână sunt optimiști, geniali, ambițioși, joviali și generoși. Au tendința de a se păcăli singuri.

Joi este ziua expansiunii, a elabărării, a auto-examinării și a examinării celorlalți. Ziua de Joi este benefică pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți îmbogăți cunoștințele, învățând, asimilând și testând teritorii și domenii neîncercate până acum. potrivit Alba24.

Joi favorizează însușirea informațiilor și consolidarea lor. Joi este totodată ziua beneficiilor, a încrederii, a generozității, dar și a încercărilor de a accede metodele cunoașterii interioare.

Ziua de Joi aduce cu ea și o viziune aparte, un mod specific de a vedea și de a percepe lucrurile care au loc în exterior. Cei născuți Joi au dobândit un har aparte: Harul Cunoașterii.

Au o mare putere de înțelegere a lucrurilor și o intuiție fantastică. Capacitatea lor de ajudeca situațiile este una superioară. Văd și simt ceea ce altora le scapă, reușind să pătrundă chiar și în acele straturi de sub suprafața spre care mulți blochează accesul.

Ziua de naștere Vineri – Darul Frumuseții și al Descoperirii de sine

Cei care au venit pe lume într-o zi de Vineri, guvernată de Venus, sunt muză pentru toți. Aceștia sunt caracterizați drept sociabili, seducători, artiști și uneori dependenți de opiniile altor oameni. Pe de altă parte, pot fi leneși și zadarnici.

Vineri este ziua în care se celebrează frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trăi. Vineri este ziua în care importanța acceptării și a recunoașterii propriei valori în ochii celorlalți devine primordială.

Această zi este asociată cu prietenia, cu talentul și cu aprecierea. Vineri este ziua în care îți conștientizezi cel mai bine existența simțurilor. Vineri este o zi benefică artelor frumoase, plăcerii, flirtului, cooperării, îndrăgostirii și construirii de relații.

Ziua de naștere Sâmbătă – Darul Curajului

Sâmbătă este ziua lui Saturn, care e singura planetă care stăpânește două semne zodiacale adiacente. Copilul care vine pe lume în această zi ajunge pe pământ cu o sarcină de rezolvat, este modest, lent și orientat către alte lumi și vieți. Poate fi înțelept, profesionist, practic.

Sâmbătă este o zi a deciziilor, a dedicării, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restricției și a tăcerii. Sâmbătă este o zi benefică analizării scopurilor și acțiunilor tale și a replanificării lor.

Sâmbăta aduce cu ea obiectivitate și luciditate, și atunci când vine vorba de analizarea de sine. Totodată Sâmbătata este conectată la ideea de repect, de stabilitate, de asumarea consecințelor acțiunilor tale.

Totuși, Sâmbăta și și ziua în care încerci să schimbi ceea ce ai făcut greșit. Nu este puți lucru să ai curajul, să ai îndrăzneala, să ai voința și să ai puterea de a nu ceda. Cei născuți Sâmbăta au aceste lucruri.

De asemenea, specialiștii mai spun că persoanele de pe această dată sunt individualiste, tipice și preferă să fie singure. Au abilități excelente de organizare și pot fi niște oaspeți foarte interesanți la o ieșire sau la o cină.

Ziua de naștere Duminică – Darul Iubirii

Duminica este o zi a plenitudinii, a împlinirii, a finalizării. Este totodată o zi a creației și a inspirației, o zi în caremintea și sufletul ating sațietatea și simt nevoia repausului.

Duminica este o zi benefică relaxării și reîncărcării energetice și spirituale, este o zi caracterizată prin echilibru, pace și relații calde cu cei dragi.

Cei născuți Duminica au venit pe lume cu darul care este, probabil, cel mai de preț dintre toate darurile: Iubirea..

Oamenii care s-au născut într-o zi de Duminică, cunoscută ca și Ziua Soarelui, sunt caracterizați de creativitate, mândrie, egocentrism, îndrăzneală. Pot fi gălăgioși și nobili și astrologia arată că sunt niște norocoși.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

9 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

10 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

10 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

11 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

11 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra