Categories: Ştiri sănătate

Anca Serea probleme grave de sănătate. Doctorul vedetei: „Dacă nu te potolești nu mai prinzi 40 de ani!”

Anca Serea, cunoscută pentru frumusețea ei răvășitoare, se confruntă din păcate, cu mai multe probleme de sănătatea.

Invitată la emisiunea Teo Show, Anca Serea, s-a deschis și a povestit clipele de groază prin care a trecut acum 2 ani, câmd a căzut pe stradă, în Bulgaria, în timpul unei călătorii de afaceri.

„Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important. Mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc indiferent de orice. Trebuie să am grijă de sănătatea mea, ceea ce nu făcusem până acum. Pur și simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri. Eram cu Adi. Am simțit că nu mă simt bine, că nu mai am energie, nu mai vedeam bine. Am mers la o farmacie și am luat niște pastiluțe, niște suplimente. Eram deja… nu mai auzeam, nu mai vedeam cu partea dreaptă. Nu îmi mai simțeam mâinile și picioarele. Am mers la spital și m-au descoperit cu hemoglobină și feritină zero, practic nu mai aveam niciun depozit de fier. Hemoglobina era 4,6, adică o valoare foarte mică. Pot să mă consider un om norocos, pentru că până în momentul acela nu am avut un episod care să îmi anunțe ceva. De aceea și medicii au fost foarte uimiți de cum am rezistat o perioadă atât de lungă”, a povestit Anca Serea.

După ce a revenit în țară, soția lui Adi Sînă s-a internat într-un spital din Capitală pentru transfuzie de sânge. Aceasta își amintește că era atât de slăbită încât nu putea să își țină nici telefonul în mână.

„M-am internat într-o clinică în România. Am făcut transfuzie vreo 2 l și ceva de sânge. Țin minte și nu o să uit niciodată ziua aceea, pentru că a fost ziua în care Sarah a făcut 14 ani și eu am lipsit de acasă. Două săptămâni mi-am analizat foarte bine viața mea de până atunci”, a continuat să povestească.

În emisiunea de la Kanal D, ea a povestit o discuție care a avut loc cu medicul care o trata.

„Să ne punem pe primul loc, să avem grijă de noi, să ne alimentăm corect, să dormim cât se poate. Eu am avut ani în care adormeam după ora 3 și mă trezeam la 7.30-8. Mâncare… două frunze, două mere și doi pufuleți din când în când. Cumva vina mi-a aparținut. În primul rând am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte. Multe le făceam pentru alții, exceptând copiii. Am învățat să mai spun și nu din când în când. Eu nu refuzam niciodată nimic. M-au lăsat motoarele. S-a uitat doctorul în ochii mei și mi-a zis: «Dacă nu te potolești nu mai prinzi 40 de ani. Vrei să mori?». Cam asta a fost discuția, pentru că nu mai eram un om normal”, a declarat vedeta.

Recent Posts

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

24 de minute ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

55 de minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

o oră ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

2 ore ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică