Categories: Stil de viaţă

Anul Nou Chinezesc 2024. Cum trebuie să folosești dafinul ca să atragi banii și norocul în viața ta

Se apropie Anul Nou Chinezesc, așa că profitați de energia pe care o va aduce pentru a vă asigura că nu rămâneți niciodată fără bani. Vă vom arăta cinci moduri în care puteți folosi dafinul pentru a vă asigura că nu vă lipsește niciodată abundența.

Care este semnificația dafinului?

Dafinul a fost folosit în multe culturi ca ingredient purificator. În unele tradiții ezoterice, se spune că este legat de zeități ale prosperității și abundenței. Utilizarea sa este considerată o modalitate de a atrage bunăvoința divină și energiile pozitive.

5 moduri în care poți folosi dafinul pentru a atrage bani în Anul Nou Chinezesc

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Coroană din frunze de dafin

Creați o coroniță de dafin și așezați-o la ușa din față a casei. Se crede că acest lucru ajută la atragerea norocului și a prosperității.

Ritualuri de curățare

Înainte de Anul Nou Chinezesc, efectuați un ritual de curățare cu frunze de dafin. Puteți arde frunze de dafin sau puteți pulveriza ulei esențial de dafin în casa dvs. Acest lucru se face pentru a purifica și a atrage energii pozitive.

Baie purificatoare

Adăugați frunze de dafin în baie pentru a vă purifica energia. Unii oameni cred că acest lucru ajută să scapi de energia negativă și să atragi vibrații pozitive.

Atrage prosperitatea

În timpul sărbătoririi Anului Nou chinezesc, puteți încorpora frunzele de dafin în ritualurile de prosperitate. Așezați câteva frunze în locuri strategice din casa dumneavoastră pentru a atrage bogăția și abundența.

Arderea frunzelor

Ardeți frunzele de dafin într-un recipient sigur în timpul Anului Nou Chinezesc. Acest lucru se face cu intenția de a purifica spațiul și de a atrage energii financiare bune.

Obiceiul care îți aduce abundență financiară pentru tot anul 2024

Ritual cu orez pentru bani

Obiceiul care îți aduce abundență financiară pentru tot anul 2024. Poți folosi orezul în diferite moduri pentru a atrage bani, deoarece depinde de plasarea lui, acesta va atrage diferite lucruri în viața ta, pentru a atrage norocul și prosperitatea ar trebui să pui orezul pe o farfurie, de asemenea, dacă îl așezi lângă ușa din față a casei tale vei crea o barieră energetică împotriva ghinionului.

Dar asta nu este tot, poți pune și o pungă mică cu orez în portofel sau în geantă, cu ajutorul acesteia vei putea atrage prosperitatea financiară în viața ta, deoarece conform Feng Shui acest ingredient culinar funcționează ca un magnet pentru bani, astfel vei avea stabilitate economică.

Acum că știi cum să folosești orezul pentru a atrage banii și norocul în viața ta, trebuie să dai fuga în cămara de acasă pentru a te asigura că ai suficient din acest ingredient puternic pentru a întâmpina așa cum se cuvine Dragonul în Anul Nou Chinezesc, deoarece un singur bol plin cu boabe de orez va fi suficient pentru a-ți oferi abundență financiară pentru tot anul 2024.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: