Categories: Stil de viaţă

Anul Nou Chinezesc: Culorile pe care să le porți pentru a ATRAGE ABUNDENȚA în Anul Dragonului

Anul Nou Chinezesc este foarte aproape, așa că vă dezvăluim culorile pe care ar trebui să le purtați pentru a atrage abundența în casa voastră în pragul acestei mari sărbători.

Conform Feng Shui, fiecare culoare are o vibrație diferită care are capacitatea de a atrage ceea ce avem nevoie în viață. Așadar, profită de această perioadă de reînnoire pentru a purta culorile potrivite pentru a profita la maximum de energia pe care Anul Nou Chinezesc o va împărtăși cu noi.

Culorile și vibrațiile lor pentru Anul Nou Chinezesc

sursa foto pexels
  • Alb: Culoarea purificării și a curățeniei, purtați alb pentru a elimina energia trecutului din viața dumneavoastră și pentru a vă permite să atrageți abundența și banii. Această culoare simbolizează începutul unor noi cicluri.
  • Galben: Conform Feng Shui, galbenul este culoarea prin excelență care vă va permite să atrageți energia banilor și a fericirii. Purtați această culoare dacă doriți să începeți noul an al Dragonului cu buzunarele pline.
  • Roșu: Roșul este amuleta perfectă pentru abundență, purtarea acestei culori pentru Anul Nou Chinezesc te va ajuta să atragi prosperitatea și norocul de care ai nevoie în viața ta, așa că nu uita să porți ceva în această culoare.

Anul Nou chinezesc al Dragonului de lemn

Conform culturii orientale, Anul Nou al Dragonului de lemn va aduce mari oportunități de dezvoltare personală, va fi, de asemenea, un an provocator din cauza schimbărilor cu care va trebui să ne confruntăm, dar dacă reușim să mergem înainte și să ne concentrăm asupra dorințelor și dorințelor noastre, va fi un an cu adevărat productiv, plin de noroc și de oportunități de a atrage prosperitatea.

Purtați sau includeți un articol de îmbrăcăminte în culorile de mai sus pentru a atrage abundența și banii în viața dumneavoastră. Conform culturii chineze, Anul Dragonului de lemn va aduce noroc și prosperitate în toate aspectele vieții, așa că încercați să purtați una dintre culorile esențiale care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

16 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

45 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică