Categories: Stil de viaţă

Apa de parfum Chanel fascinează prin intensitate și exuberanță (P)

Există lucruri speciale pentru ocazii aparte. Parfumurile Chanel pot face minuni. Cu ajutorul lor, doar o clipă, și cea mai obișnuită femeie se transformă într-o doamnă elegantă, cu o atracție magnetică. Aromele acestui brand sunt foarte populare în toată lumea. Ele sunt alese de adepții clasicului, iar clasicii sunt mereu la modă.

În topul realizat de noi sunt remarcate cele mai bune arome pentru femei a brandului Chanel.Acum, aceste opere de artă le puteți găsi chiar la un click distanță, https://makeup.ro/categorys/4517/.

1.Chanel Coco Mademoiselle.
Astringent, compoziție florală care te încălzește cu note orientale. Se împletesc acordurile de citrice proaspete și o aromă picantă de plante. Un voal condimentat, bogat, cu o ușoară amărăciune, nu poate fi confundat cu nimic. Este potrivit a fi aplicat zilnic, dar și în momente speciale. Se dezvăluie recunoscător atât pe corpul tânăr, cât și pe cel adult. Îți dăruie statutul de posesivitate, încurajează respectul de sine, trezește o stare de spirit deosebită.

2.Chanel Gabrielle.

Parfumul pentru cele mai sofisticate doamne. Combinația exprimată de citrice și coacăz negru dăruie un gust dulce, amețitor, saturat de prospețime și puritate. Flori albe, delicate, înfloresc în inima componenței cuprinse de ylang-ylang și tuberoză. Este o aromă pasională, plină de grație, la fel ca o femeie adevărată care își cunoaște valoarea.

3.Chanel Chance Eau Tendre

Este unul dintre cele mai populare parfumuri. Ușor, proaspăt și delicat, a fost creat special pentru fete romantice și feminine. Creează senzația unui buchet de flori fine, pictate cu picături de rouă. Notele evidențiate de gutui se îmbină cu accente de zambile, iasomie și iris. Mirosul calm se acomodează ușor pe piele și creează o stare sufletească caldă, pozitivă. Este admirat de majoritatea doamnelor, acceptabil în orice anotimp, în frig sună mai fresh.

4.Chanel N19

Parfumul rafinat, divin, combină experiență, înțelepciune și farmec. Multidimensional, corespunde afirmației expuse de Coco: “Pentru a fi unic, trebuie să fii mereu diferit!”. La început persistă o enigmă de flori reci, devine după un timp cald și confortabil, iar mai târziu- gingaș. Parcursul miresmei este scurt, ascuțit și ușor amar. Este potrivit pentru sezonul rece, învie în aerul umed. Poate fi accesoriul perfect pentru o vizită la teatru sau restaurant.

5.Chanel N5

Feminin, dulce, senzual, atractiv pentru bărbați…Tocmai din acest motiv, femeile din toată lumea îl aleg. Aroma se adresează doamnelor de la 30 de ani și peste. Întrucât este una mai adultă, mai provocatoare. Nu-i este caracteristic frivolitatea tinerelor fără griji. Compoziția este asociată maturității, încrederii în sine.

Parfumurile bune sunt venerate și admirate ca și un vin bun. Brandul Chanel este destinat adevăraților cunoscători atât din jumătatea feminină, cât și din cea masculină a umanității. Aromele pentru femei Chanel- meritul secolului!

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

11 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

12 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

13 ore ago

Citeste si: