Categories: Stil de viaţă

Astrograma lui Vladimir Putin. Ce urmează să se întâmple cu celebrul președinte?

Celebra astroloagă Cristina Demetrescu a realizat astrograma celebrului președinte rus Vladimir Putin.

Potrivit tradițiilor rusești, președintele se consultă cu numeroși astrologi înainte de a lua o decizie importantă. Acesta chiar s-ar fi consultat cu astrologii și când să înceapă războiul.

Iată ce a scos la iveală astrograma lui Putin:

„În primul rând este născut în zodia Balanței şi are ascendent în zodia Scorpion. Este o bucățică de zodiac între 15 grade Balanță şi 15 grade din tot zodiacul care se numește Triunghiul Bermudelor al Zodiacului.

Se numește Via Combusta sau Calea Arsă. Acolo se poate întâmpla, dispare orice, nu se mai găsește mintea, personalitatea, înțelegerea.

Nu ştim ce se întâmplă în zona aceea unde are poziționat preşedintele Rusiei ascendentul. Zodia Balanței este zodia extremelor. Oamenii ştiu despre balanță că este zodia echilibrului, dar în fiecare zodie pot apărea nişte probleme exact invers la cum se aşteaptă oamenii.

Este un tip puternic pentru că aproape de Soarele lui stau două planete îndepărtate din sistemul nostru solar Saturn şi Neptun.

Saturn înseamnă concretul, Neptun înseamnă iluzoriul nu ști ce este adevăr ce este minciună. Pe karma lui există două planete distructive Pluton şi Lilith care împreună au semnul distrugerii.

Am remarcat faptul că într-una dintre zile, Venus planeta care guvernează diplomația este foarte puternic implicată în conjunctura momentului şi stă în apropierea lui Marte planeta războiului şi s-au tot încercat. Asta este o conjunctură cuprinsă până pe 25 martie.

Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber. (…)

Planetele lui Vladimir Putin în tranzit sunt în cădere. Lucrurile nu sunt aşa cum şi-ar dori. Energie nu mai are aşa mult, iar ceea ce se întâmplă în momentul acesta este un război inutil. Pentru că este atacat din toate direcțiile balanță sa de dezechilibrează şi va ajunge un factor auto distructiv”, a explicat Astrologul Cristina Demetrescu pentru emisiunea Punctul de Întâlnire.

 

Recent Posts

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

26 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra