Categories: Ştiri sănătate

Avocata lui Bogdan Socol rupe tăcerea: „A murit de supărare că nu a putut să facă ceea ce îi place”

Silvia Uscov, avocata lui Bogdan Socol, a rupt tăcerea despre dispariția celebrului comentar și afirmă că acesta „a murit de supărare că nu a putut să facă ceea ce îi place”.

„Am rămas socată de această veste. Știam că face acest sport extrem, ca hobby pe care și-l găsise în urma dezamăgirilor pe care le a avut.

Pe 29 ianuarie a publicat un articol în care își exprima dezamăgirea că nu a găsit loc la nicio televiziune să facă ceea ce-i plăcea cel mai mult, respectiv să comenteze meciuri sportive.

Cred că pot să spun că a murit de supărare, decât de orice altceva, că nu a putut să facă ceea ce îi place.

Ultima dată am vorbit cu el acum două săptămâni, pentru că primisem citația pentru 25 aprilie, când urma să aveam un termen de judecată în apel, Bogdan fiind clientul meu.

Si acum două seri mi-a comentat o postare pe Facebook.

Am considerat ca făcea un sport extrem care l-ar putea pune în pericol, cu toate astea, am văzut că se antrena cu profesioniști, dar ca în orice sport extrem, o secundă poate să fie fatală.

Bogdan a murit fără să știe cât de mult era apreciat. Cred că niciodată nu a știut cât de apreciat este.

El era căsătorit si avea trei copii, care au rămas acum fără tată. Îi iubea enorm. Îmi pare rău că a murit trist”, a declarat Silvia Uscov, avocata lui Bogdan Socol, pentru Antena 3 CNN.

FOTO:EVZ

Scrisoarea lui Bogdan Socol

Rândurile pe care le-a scris înainte să moară! Comentatorul sportiv a murit la doar 42 de ani, în timpul unui antrenament.

Jurnalistul înota în ape reci, iar sesiunea s-a încheiat tragic. Intrat într-un lac înghețat, nu a mai găsit ieșirea și a intrat în șoc hipotermic.

Cu câteva zile înainte să moară, Bogdan Socol a scris pe Facebook un mesaj tulburător în care și-a anunțat retragerea din branșă.

Potrivit EVZ, avusese mai multe dispute cu șefii de la Digi Sport, televiziune de unde fusese suspendat.

„Privesc tastatura și spațiul mare alb ce mi se întinde în față pe platforma WordPress și încă nu realizez momentul în care mă aflu. În urmă cu 10 ani mi s-ar fi părut o glumă proastă, iar acum 20 de ani, nici nu aș fi putut să o iau drept glumă. Dar acum, asta este realitatea. Tristă sau cum o mai fi ea, asta e realitatea. Sunt în fața unei morți. A uneia din propriile mele morți. Pentru că mai bine de două decenii, asta a fost viața mea, căreia i-am dedicat tot ce am avut mai bun.

Nu este o moarte bună, naturală, ci cauzată de unele forțe din exteriorul meu

Am trăit-o cu pasiune, cu bucurie în suflet și pe chip la numeroasele reușite, dar și cu nervi, frustrare sau lacrimi în situațiile mai puțin plăcute pe care le întâlnești inevitabil într-o viață. Dar de astăzi, se încheie un capitol major al existenței mele și tot ce am de făcut este să renasc din propria-mi cenușă, să mă ridic și să merg pe drumul meu, care va fi altul față de cel pe care am tot umblat de când mă știu, practic.

Dar nu este o moarte bună, naturală, ci cauzată de unele forțe din exteriorul meu. Pentru că, citându-l pe marele Ion Gavrilă Ogoranu, liderul mișcării de rezistență anticomunistă din Munții Făgăraș: „ucis am fost doar când am fost vândut de confrații mei…”, scris Bogdan Socol în postarea respectivă, publicată pe blogul personal.

Recent Posts

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

4 minute ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

34 de minute ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

2 ore ago

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

11 ore ago

Citeste si: