Categories: Stil de viaţă

Baba Vanga: 5 profeții incredibile care s-au împlinit

Baba Vanga a murit în urmă cu mai bine de 25 de ani, dar de-a lungul timpului și cu mult înainte, și-a demonstrat abilitățile dincolo de comun. Descoperă aici 5 dintre cele mai surprinzătoare profeții ale sale.

În toate epocile au existat oameni care au pretins că sunt clarvăzători. Unii cred că sunt capabili să vadă viitorul și să lase diverse predicții pentru lume.

Una dintre aceste persoane a fost Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga. Ea a fost una dintre cele mai renumite clarvăzătoare din ultima vreme.

Această clarvăzătoare s-a născut în Bulgaria la 31 ianuarie 1911. La vârsta de 12 ani, din cauza unei tornade care i-a umplut ochii cu nisip, și-a pierdut vederea, dar de atunci a început să vadă viitorul prin viziuni și voci din „altă dimensiune”.

Faima sa a atras chiar atenția psihiatrilor, care prin studii științifice au ajuns la concluzia că aproximativ 80% dintre predicțiile lui Vanga s-au dovedit a fi corecte.

Baba Vanga: Acestea sunt 5 profeții împlinite ale clarvăzătoarei

Multe dintre profețiile acestei mistice au fost compilate de adepții ei, deoarece ea nu a învățat să scrie. De altfel, Vanga, care era și vindecătoare, a lăsat predicții până în anul 5079, în care a anunțat că universul va dispărea.

Atac asupra turnurilor gemene

Adepții săi actuali consideră că cel mai mare succes al său a fost prezicerea dezastrului din 11 septembrie 2001. Baba Vanga ar fi spus despre asta „Horor, horror! Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urlă într-un tufiș și sângele nevinovat va curge”.

Tsunami din Indonezia din 2004

Până în 2004, Baba Vanga ar fi prezis că un val uriaș va acoperi o coastă uriașă cu oameni și orașe și că totul va dispărea sub apă. Deși nu a dat o indicație a locului, în acel an a fost experimentat un mare tsunami în Indonezia și țările din jur, cu valuri de până la 30 de metri înălțime.

Sosirea coronavirusului

Neshka Stefanova este o gimnastă renumită și a fost apropiată de clarvăzătoare. Potrivit acesteia, Baba Vanga i-a mărturisit: „coroana va fi asupra noastră”. Deși sportiva credea că se referă la relațiile cu țările, sosirea Covid-19 a făcut-o să-și amintească această profeție.

Criza climatică și de mediu

O preocupare urgentă a zilei noastre a fost prevăzută de clarvăzătoare. Baba Vanga ar fi prezis pentru viitor că „regiunile reci se vor topi și vor provoca o creștere a nivelului mării”, efect pe care îl experimentăm în prezent.

Alegerile lui Barack Obama

A asigurat că al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi de origine africană. Acesta a fost anul în care a fost ales Barack Obama. Deși această predicție a fost îndeplinită, nu a fost complet, deoarece o parte din acesată predicție spunea și că el va fi ultimul președinte al acelei țări.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

6 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

6 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

7 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

7 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

8 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

8 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra