Categories: Ştiri sănătate

Cutremurătoarele previziuni ale Babei Vanga pentru 2019! Un tsunami devastator va șterge zona asta de pe hartă. Ce a mai văzut clarvăzătoarea

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria care a prezis evenimente istorice a avut previziuni sumbre pentru 2019 în lume.

Femeia care a prezis atacul de la 11 septembrie din SUA sau Brexit-ul a descris cum va fi fiecare an în parte. Clarvăzătoarea celebră în toată lumea a murit la vârsta de 85 de ani, în 1996, dar iată ce a spus că ne va rezerva anul 2019.

Ea a văzut în anul pe care tocmai ne pregătim să îl începem colapsul economiei europene, pe Trump doborât de o cumplită și misterioasă boală care îl va lăsa fără auz, iar Putin va supraviețui unei tentative de asasinat, potrivit cotidianului britanic DailyMail.

Celebra Baba Vanga a mai prezis câteva lucruri care ne dau fiori reci, dacă ne gândim că s-ar putea adeveri. Ea a ”văzut” un cutremur devastator urmat de tsunami, care va mătura întinderi considerabile din Asia, iar Europa va trebui să țină piept unui dezastru economic.

Și pentru Trump 2019 se anunță devastator, Baba Vanga avertizând că președintele Americii se va confrunta cu o boală gravă, iar un membru din familia sa va avea un grav accident de mașină.

Baba Vanga a prezis că Europa va suferi de un colaps economic masiv, posibil atunci când Marea Britanie iese din Uniunea Europeană, pe 29 martie 219. Baba Vanga a fost recunoscută ca „Nostradamus al Balcanilor”.

Indonezia a avut deja un an foarte nefast, cu pierderi uriașe de vieți omenești. În septembrie, un tsunami declanșat de un cutremur cu o magnitudine de 7,5 grade pe scara Richter a ucis peste 2.100 oameni în insula indoneziană Sulawesi. Pe 22 decembrie 2018 un alt val uriaș a lovit orașele de coastă ale insulelor Sumatra și Java, unde s-au înregistrat 430 de decese și 159 de oameni încă sunt declarați dispăruți.

Celebra Baba Vanga, care și în ziua de azi este un Oracol, și-a pierdut vederea într-un mod misterios, la vârsta de 12 ani, în timpului unei furtuni violente. Familia a găsit-o într-o stare deplorabilă, cu ochii peticiți de noroi, dar ea a spus că atunci a avut prima sa viziune.

De atunci, a pretins mereu că i s-a dat o putere, aceea de a vedea viitorul și de a-i ajuta pe ceilalți.

Clarvăzătoarea a prezis Brexit-ul, dar și atacurile asupra turnurilor gemene, când a avertizat: ”Două păsări de metal vor ataca simbolurile americane.”

Alte previziuni ale sale: până în 2028 nu va mai exista foamete, iar Pământul va fi pustiit de orice formă de viață până în 2341.

A și greșit o previziune, fiindcă potrivit spuselor sale, Obama ar fi trebuit să fie ”ultimul președinte american”.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

49 de minute ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

o oră ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

2 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

2 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

3 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică