Categories: Ştiri sănătate

Bilete de avion decontate și cazare gratuită pentru turiștii care vor ajunge în această țară în care mulți români își fac vacanța

Bilete de avion decontate și cazare gratuită. Acestea sunt măsurile pe care și le-au propus autoritățile din Sicilia, pentru această vară cu scopul de a atrage turiștii străini.

Bilete de avion decontate și cazare gratuită. Autorităţile locale au decis să plătească jumătate din preţul biletelor de avion ale turiştilor care îşi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei. Mai mult, turiştii vor primi o noapte gratuită la hotel şi bilete de intrare la muzee şi situri arheologice, scrie libertatea.ro. 
Oficialii sicilieni au alocat un buget de 50 de milioane de euro pentru această iniţiativă, iar voucherele pentru costurile de călătorie vor fi puse la dispoziție pe site-ul turistic al Siciliei

În Sicilia, destinaţie turistică preferată şi de mulţi dintre români, în luna aprilie începea sezonul de plajă. Nu şi acum, când pandemia de coronavirus face ravagii în toată Italia. Numărul celor infectați și mortalitatea a început, totuși să scadă, în Italia, de aceea autoritățile vor relaxa regulile de distanțare socială începând cu data de 4 mai.

Italia a înregistrat 260 de decese suplimentare din cauza epidemiei de COVID-19 în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă cifra cea mai scăzută după 14 martie când peninsula deplânsese 175 de morţi, potrivit France Presse.

Din 14 martie, Italia a înregistrat în fiecare zi peste 300 de morţi, atingând culmi de 1.000 de decese, la un total de 26.644 de morţi, potrivit bilanţului publicat duminică de protecţia civilă.

Numărul persoanelor diagnosticate în prezent ca pozitive pentru noul coronavirus a crescut în schimb, după şase zile consecutive de scădere, atingând 106.103, adică cu 256 mai mult decât sâmbătă.

Totalul cazurilor – de contaminări, vindecări şi decese – este de 197.675.

Regiunea cea mai afectată rămâne Lombardia cu aproape jumătate din decesele înregistrate în toată peninsula, adică 13.325 de morţi, urmată de Emilia-Romagna, cu 3.386 de morţi şi Piemont, cu 2.823 de morţi.

Recent Posts

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

27 de minute ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

57 de minute ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

o oră ago

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

2 ore ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

2 ore ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

3 ore ago

Citeste si: