Categories: Stil de viaţă

Boala de care a suferit Gina Pistol! Mărturisiri incendiare făcută de vedeta TV

Boala de care a suferit Gina Pistol! Fotomodel și vedetă de televiziune din România, cunoscută pentru participarea la mai multe emisiuni cunoscute de la Pro TV, Gina Pistol a vorbit despre momentele grele prin care trece în ultima perioadă de timp.

Vedeta TV a mărturisit faptul că după ce s-a infectat cu virusul ucigaș,  a fost diagnosticată cu o boală cunoscută de proaspetele mame, depresia. Problemele nu s-au terminat aici. Blonda a avut și un episod de burnout destul de urât, când a simțit nevoia să pună stop și să se adune.

Gina Pistol: „M-am confruntat cu o depresie..”

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu”, a relatat Gina Pistol într-un interviu oferit pentru Viva!

Episoadele de COVID, potrivit dezvăluirilor făcute de vedetă, și-au lăsat amprenta asupra ei. Gina Pistol spune că a înțeles atunci fragilitatea umană și a simțit nevoia să pună stop, să se ocupe de ea și să se adune.

Soțul ei, Smiley, a observat că aceasta nu se simte bine și a reacționat imediat. Astfel, cântărețul i-a explicat că nu trebuie să fie sănătoasă doar la trup, ci și la minte și suflet. Din acel moment, vedeta de televiziune spune că încearcă să aibă mai multă grijă de ea. Chiar și așa, încă nu și-a revenit sută la sută.

„Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt.

Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a conchis Gina Pistol pentru sursa menționată.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

8 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

8 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

9 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

9 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

10 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

10 ore ago

Citeste si: