Categories: Ştiri sănătate

Camilla, umilită de Prințul Harry. Uluitor ce a spus despre Regina Consoartă

Henry de Sussex ar avea un resentiment puternic față de Camilla din Cornwall pentru un comentariu făcut de regina consoartă.

Prințul Harry este implicat într-un nou scandal și a ieșit la iveală că fiul regelui Carol al III-lea a umilit-o pe Camilla de Cornwall, actuala regină consoartă a Regatului Unit. Potrivit Page Six, autoarea Angela Levin a dezvăluit în noua sa carte că Camila ar fi primit un tratament rău de la Henry de Sussex și motivul ar fi o dușmănie clară între Ducele de Sussex și regina consoartă.

Tensiunea din familia regală a fost o problemă relevantă în Regatul Unit în ultimii ani, deoarece – de când Meghan Markle și Prințul Harry și-au părăsit atribuțiile regale în 2020 – relația dintre toți membrii regalității a fost grav afectată.

Camilla, umilită de Prințul Harry

Biograful regal Angela Levin și-a lansat cartea intitulată Camilla, în care dezvăluie modul în care regina consoartă a fost tratată rău Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a, potrivit Page Six.

Scriitoarea a decis să scrie despre acest subiect, întrucât asigură că serialul The Crown a fost crud cu Camilla și că însuși Henry ar fi umilit-o și ar fi spus „câteva lucruri neplăcute” despre ea .

Relația dintre Prințul Harry și Camilla

Deși relația dintre Prințul Harry și Camilla de Cornwall a fost cordială în timpul evenimentelor regale, unii experți regali spun că Ducele de Sussex păstrează o anumită distanță față de actuala regină consoartă după ce tatăl său, actualul monarh al Regatului Unit, a avut o relație extraconjugală cu Camila când era căsătorit cu Prințesa Diana.

De ce nu o poate suporta prințul Harry pe Camilla din Cornwall?

Potrivit scriitorului Tim Bower, relația dintre Henry din Sussex și Camilla din Cornwall a fost afectată și mai mult atunci când actuala regină consoartă a făcut un comentariu rasist despre fiul lui, Archie.

„Potrivit lui Harry, cineva a speculat cum ar arăta fiul său. Într-o versiune, Camilla a comentat: „Nu ar fi distractiv dacă fiul tău ar avea păr afro și roșu?””, dezvăluie Bower în cartea sa Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors.

La fel, Page Six asigură că surse apropiate prințului Harry asigură că ducele nu a uitat ce a comentat mama lui, Lady Di, despre Camila într-unul dintre cele mai controversate interviuri ale familiei regale. „Eram trei în căsnicia noastră, așa că era puțin aglomerat”, a spus Prințesa Diana.

Recent Posts

Horoscop 21 mai 2024. Berbecii sunt cam superficiali, Capricornii au idei fixe

Horoscop 21 mai 2024. Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș, unele zodii au probleme financiare, altele au…

11 minute ago

Un ciclon puternic lovește România! Prognoza ANM actualizată

Un ciclon de mare putere a afectat țări precum Franța, Belgia, Germania și Olanda și…

40 de minute ago

Planta care scade tensiunea și colesterolul. Lidia Fecioru: Este nemaipomenită!

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase…

o oră ago

Ce NU ai voie să faci de Sfinții Constantin și Elena. Se spune că vei fi urmărit de necazuri tot anul

Pe 21 mai, românii sărbătoresc o zi mare: Sfinții Constantin și Elena. Conform spuselor populare,…

2 ore ago

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta Funcționarea…

2 ore ago

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea ignorate

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea…

3 ore ago

Citeste si: