Categories: Ştiri sănătate

Când va muri Vladimir Putin? Profeția unui vraci din Rusia: Începe cea mai critică perioadă din viața lui

Din cuprinsul articolului

Un mistic al televiziunii ruse a prevăzut moartea lui Vladimir Putin și crede că stăpânirea terorii a tiranului se va termina înainte de 2022.

Alexander Kantonistov – care a participat la popularul spectacol rusesc Battle of Psychics – a făcut o serie de predicții despre starea Rusiei pe parcursul acestui an.

Vorbind cu presa locală la o lună de la invazie, el a prezis că viața va deveni mai grea pentru publicul rus și va duce la o nemulțumire tot mai mare în țară.

El credea că până la jumătatea lunii aprilie trupele ruse ar fi putut fi ordonate să iasă din Ucraina vecină – o predicție care nu s-a adeverit, deoarece așa-numita „operațiune specială” a lui Putin ajunge în a patra lună.

Dar Kantonistov a remarcat că despotul ar putea fi asasinat înainte de sfârșitul verii, după incidente de „otrăvire” și „pedeapsă fizică”.

„De la începtul lunii iunie începe cea mai critică perioadă din viața lui Vladimir Putin, vor exista încercări de otrăvire și agresiuni fizice împotriva dictatorului”, a declarat Kantonistov.

„Putin este posibil să-și intensifice mania persecuției, tulburările mintale, care îi vor afecta deciziile privitoare la conducerea Federației Ruse. Represaliile s-ar putea intensifica, oamenii lui vor părea ca niște trădători. Acest lucru îl va conduce la acte imprudente, care îi vor face rău în viitor”, a mai punctat vraciul, potrivit Mirror.

Unde va muri Vladimir Putin

Cel mai probabil, Vladimir Putin va muri în biroul său, susține clarvăzătorul.

„Apogeul lui Putin se observă în august-septembrie 2022. În această perioadă, probabilitatea morții sale este foarte mare. Cel mai probabil, asta va veni la biroul său”, a mai transmis controversatul „medium”, termen utilizat pentru persoanele care sunt asociate cu percepțiile extrasenzoriale, respectiv fenomenele paranormale.

Apar zvonuri despre starea de sănătate a liderului rus care ar putea fi dezinformări sau, poate, preludiul unei curse pentru succesiune la Kremlin.

Speculațiile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin cresc pe zi ce trece, până la punctul în care Serviciul Federal de Securitate (FSB) – moștenitorul KGB – a trimis o declarație directorilor săi regionali: Nu credeți zvonurile despre sănătatea terminală.

Mai mult decât informații adevărate, chiar dacă extrem de confidențiale, zvonurile despre sănătatea lui Vladimir Putin sunt descrise în Rusia tot mai mult drept „speranțele” inamicilor săi.

Și, de fapt, versiunea oficială este că toate bârfele sunt absolut false și că liderul rus este în formă ca întotdeauna.

Astfel, chiar și ultimul zvon este „lichidat”, acela al unei operații iminente pentru tratarea cancerului, pentru care medici, asistente și o sală de operație într-o locație secretă ar fi pregătite de zile întregi pentru a fi folosite cu preaviz foarte scurt.

 

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

2 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

2 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

3 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

3 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

4 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra