Categories: Ştiri sănătate

Care sunt simptomele principale ale variantei Omicron? Medic: Oamenii au mai multă…

Simptomele principale ale variantei Omicron? Directorul medical al Centrului Medical Mount Sinai din Florida au spus care sunt simptome de bază ale variantei Omicron. Populația lumii trebuie să fie precauți. deoarece cazurile se înmulțesc de la o oră la alta.

Care sunt simptomele principale ale variantei Omicron? Medic: Oamenii au mai multă…

Dr. Robert Goldszer, directorul medical al Centrului Medical Mount Sinai din Florida, a declarat că majoritatea spitalelor au tratat pacienți cu COVID-19, dar majoritatea pacienților nu au cazuri grave, notează Deseret News.

Care sunt simptomele principale ale variantei Omicron

„Cel mai important este că variantele anterioare, Alfa și Delta, pe care le-am avut în 2020, iar apoi în decembrie 2021, acestea păreau să atace mai mult plămânii”, a spus el.

Goldszer a spus că există câteva simptome-cheie pentru ca oamenii să fie atenți atunci când își pun întrebări despre varianta Omicron.

Care erau simptomele pentru varianta Delta?

„Alte câteva diferențe ar fi, cred, o febră semnificativă cu COVID. Oamenii au mai multă febră o zi sau două și, evident, dacă aveți simptome pulmonare semnificative, dacă aveți tuse puternică pentru o perioadă lungă de timp, orice fel de dificultăți de respirație, aceste lucruri sunt neobișnuite cu răceala obișnuită”, a spus medicul.

Robert Goldszer a mai transmis că oricine are simptome de răceală sau simptome specifice COVID-19 ar trebui să caute să se testeze pentru COVID-19, potrivit stirileprotv.

Dr. Rochelle Walensky, director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, a declarat recent, în cadrul emisiunii “Good Morning America” de la ABC, că persoanele care obțin un rezultat negativ la testul rapid anti-COVID-19, în ciuda simptomelor acestei boli, ar putea fi neviți să facă un test PCR.

„Știm că cel mai sensibil test pe care îl puteți face este un test PCR, așa că, dacă aveți simptome și aveți un test antigen negativ, atunci vă rugăm să mergeți și să faceți un test PCR pentru a vă asigura că acele simptome nu pot fi atribuite COVID, a spus dr. Rochelle Walensky.

Cu toate acestea, testele anti-COVID-19 sunt din ce în ce mai greu de găsit în acest moment. Testele COVID-19 au fost greu de găsit din cauza sărbătorilor. De asemenea, a fost dificil pentru cumpărători să găsească teste COVID-19 în magazine.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică