Categories: Ştiri sănătate

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. „Sunt monitorizat de 20 de medici”

În aceste zile, Cătălin Botezatu este internat la un spital din Turcia, unde în 2019 avea să afle că se confruntă cu un cancer de colon și unde viața i-a fost salvată.

Cătălin Botezatu, din nou, la spital, în Turcia!

Cătălin Botezatu (56 de ani) a revenit, zilele acestea, la spitalul din Istanbul, cu multe emoții, pentru controlul medical anual. Celebrul designer a efectuat un set de analize recomandat tuturor pacienților care au avut probleme oncologice în trecut.

De asemenea, a realizat mai multe tipuri d e scanări corporale de tip RMN, CT, teste de sânge, markeri tumorali, consultații, la o serie de 20 de specialiști, care lucrează în echipa multidisciplinară și au rolul de a identifica dacă există pericolul de recidivă.

Pe tot parcursul vizitei medicale, Cătălin Botezatu a fost însoțit de „îngerul său păzitor”, Eva Pavel, consilierul medical internațional, care i-a fost alături la intervențiile chirurgicale din anii anteriori și îi cunoaște tot istoricul medical.

„Starea de sănătate a lui Cătălin este foarte bună. În urma analizelor a reieșit că nu mai există nicio problemă de natură oncologică.

De-a lungul ultimilor ani, am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a avut-o. Mă bucur că pot fi alături de el și în aceste zile pline de emoții, când efectuează analizele medicale recomandate de medici, pentru a verifica starea lui de sănătate. El necesită o monitorizare medicală regulată și merge periodic la control”, a spus Eva Pavel.

Monitorizare medicală cu ajutorul unei echipe multidiscliplinare de 20 de medici

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, >. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști.

Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse.

Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Cătălin Botezatu, primele declarații după operația de inimă

Cu toate că, la prima vedere, toate analizle și scanările corporale păreau perfecte, una dintre acestea, mai exact o angiografie coronariană a arătat o problemă gravă care s-ar fi putut să îi dea bătăi de cap grave pe viitor. Deși viața nu îi era în pericol în acest moment, Cătălin Botezatu a decis să meargă pe o variantă sigură, preventivă, astfel încât să aibă confortul asigurat pe termen lung, așa că a acceptat intervenția fără discuții, ba mai mult, și-a dorit să aibă loc cât mai repede posibil.

„Mă bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una exterem de complicată, emoțiile mele au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare.

Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu.

Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții.

Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“, spune Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D și consilier medical internațional.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, spune Cătălin Botezatu.

 

 

Recent Posts

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

16 minute ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

46 de minute ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

o oră ago

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

2 ore ago

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

2 ore ago

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

3 ore ago

Citeste si: