Categories: Stil de viaţă

Ce boli poți avea în funcție de zodie. Nativii care trebuie să fie ATENȚI: Problemele lor tind să fie foarte variate!

Deși poate părea greu de crezut, există anumite boli la care ești mai predispusă doar din cauza zodiei tale – află aici!

Știai că există anumite boli la care ești mai predispus, în funcție de semnul tău zodiacal? Fie din cauza lunii în care te-ai născut, fie din cauza felului tău de a fi ( de exemplu, produci constant bilă sau ești foarte gurmand), există câteva boli de care probabil că suferi sau vei suferi mereu, și toate acestea datorită semnului tău zodiacal. Află despre ele aici!

Berbec

Deși este un semn cu multă energie și vitalitate, care nu se îmbolnăvește foarte des (iar dacă o face, se vindecă foarte repede), sunt persoane foarte nervoase, motiv pentru care tind să aibă probleme precum: dureri de cap, migrene, amigdalită, stres, atacuri de cord și aritmii.

Taur

Toate problemele lor, sau marea lor majoritate, sunt asociate cu sistemul digestiv și acest lucru se datorează obiceiurilor lor alimentare proaste. Știm că le place să mănânce, dar dacă vor să evite următoarele boli, ar trebui să aibă mai multă grijă de ei înșiși prin dietă și exerciții fizice.

Printre cele mai frecvente afecțiuni ale lor se numără: colicile, diverticulii la nivelul intestinelor, constipația, diareea, supraponderabilitatea, amigdalita, otita și surzenia.

Gemeni

La fel ca Berbecul, Gemenii nu se îmbolnăvesc foarte des, iar dacă o fac, se recuperează ușor. Cu toate acestea, sunt foarte nervoși și se supără ușor, motiv pentru care printre cele mai frecvente afecțiuni ale lor se numără atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale.

Rac

Deoarece este un semn foarte intens căruia îi este greu să se relaxeze și să ia viața ușor, au tendința de a suferi de: atacuri de cord, astm, circulație deficitară, infecții urinare, infecții vaginale, probleme menstruale și dezechilibre în sistemul limfatic.

Leu

Leii din iulie tind să aibă probleme de astm, iar cei din august au o stare de sănătate mai bună, dar, în general, ambii suferă adesea de oboseală, dureri trecătoare și probleme cu spatele și oasele.

Fecioară

Fecioarei i se recomandă să consume frecvent calciu și citrice, deoarece sunt foarte predispuși la fracturi de brațe și picioare, probleme de spate, probleme respiratorii, probleme renale, vărsături și lipsă de energie.

Balanță

Problemele Balanței tind să fie foarte variate, pentru că în general putem spune că suferă de o sănătate „proastă”. Ei sunt predispuși la depresie, probleme cu coloana vertebrală, vărsături, boli cu transmitere sexuală, înțepături de insecte și infecții ale pieptului.

Scorpion

La fel ca Fecioara, Scorpionul are adesea probleme cu lipsa de calciu, în special oase slabe. Cu toate acestea, ei tind să aibă, de asemenea, probleme cu oboseala, aritmii cardiace și boli cu transmitere sexuală.

Săgetător

Deși Săgetătorul este caracterizat de o sănătate bună, fiind puternic și energic, nu sunt scutiți de tendința de a lua boli cu transmitere sexuală și alte infecții și pot avea probleme cardiace, cum ar fi aritmia și tulburările valvei mitrale.

Capricorn

Deși Capricornii nu sunt „bolnăvicioși”, ei pot fi dacă nu au grijă de ei înșiși. Printre afecțiunile comune se numără tensiunea arterială ridicată, problemele cardiace, problemele cu ficatul și pancreasul și vânătăile.

Vărsător

Vărsătorii au tendința de a avea probleme mai ales cu organele de reproducere (chisturi, tumori, probleme de sarcină) și cu inima (hipertensiune, aritmie, tahicardie, printre altele), însă au și o tendință spre decădere, apatie, depresie și probleme bronșice sau pulmonare, scrie Laverdad.

Pești

Peștii se bucură, în general, de o sănătate și o energie foarte bune, însă, uneori, nu sunt scutiți de una sau două probleme cardiace, cum ar fi aritmia, valva mitrală sau tahicardia, sau probleme bronșice și pulmonare.

Recent Posts

Descoperire fără precedent: Dovezi găsite în zidurile Ierusalimului care rescriu istoria biblică

În urma unei munci intense pe teren efectuate de Autoritatea Israeliană pentru Antichități, cercetătorii au…

10 minute ago

Mormântul legat cu lanțuri din Cimitirul Bellu: „Trupul era păstrat într-o casetă din cristal”

Fără îndoială, cel mai misterios cavou din cimitirul Bellu este cel pe care vizitatorii îl…

29 de minute ago

O zodie are noroc cu carul pâna la sfârșitul lunii Mai. I se îndeplinește o mare dorință!

Cristina Demetrescu susține că un semn zodiacal este favorizat până la sfârșitul lunii mai. Acești…

50 de minute ago

Mușcătura de căpușă: Cum să acționezi pentru a depărta insecta și cum depistezi Boala Lyme

Mușcătura de căpușă. Pe lângă faptul că este dureroasă, mușcătura de căpușă este și periculoasă,…

o oră ago

Scapa de burta fara efort: Urmeaza CINCI reguli simple!

Cum să pierzi grăsimea de pe burtă fără efort, fără diete stricte. Abdomenul plat este…

o oră ago

Te-ai pensionat înainte de 60 ani? Poți lua 1.000 lei în plus la pensie. Uite care este modul și formula de recalculare

Chiar dacă te-ai pensionat înainte de 60 de ani, legea pensiilor vine cu vești bine…

2 ore ago

Citeste si: