Categories: Stil de viaţă

Ce face Victoria Beckham pentru a avea un corp perfect sănatos! Cum arde caloriile vedeta

Este un mit comun faptul că pentru a rămâne slabă trebuie să te înfierbânți cu exerciții cardio. De fapt, există multe beneficii de pe urma antrenamentului cu greutăți și este o formă de antrenament pe care Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, o folosește de cinci sau șase ori  pe săptămână.

Ce face Victoria Beckham pentru a avea un corp perfect sănatos!

Fosta vedetă pop Victoria Beckham a descoperit dragostea pentru ridicarea greutăților în urmă cu opt ani.

Este corect să spunem că lui Beckham i-a plăcut întotdeauna să facă exerciții fizice și să se mențină în formă, dar acestea au fost de obicei sub formă de exerciții cardio.

În trecut, ea a folosit metoda Tracy Anderson, care constă în antrenarea grupelor musculare mai mici în detrimentul celor mai mari (cu greutatea corpului sau cu forțe ușoare de rezistență) pentru a crea un fizic subțire și tonifiat.

Secretul care o menține în formă la 48 de ani

Dar nu trebuie să eviți greutățile dacă vrei să slăbești sau doar să îți menții o musculatură slabă. De fapt, este o modalitate foarte eficientă de a arde calorii și este o modalitate excelentă de a menține țesutul muscular și forța pe măsură ce îmbătrânești, potrivit fitandwell.com.

Vedeta a înlocuit cardio cu o mulțime de genuflexiuni în fiecare dimineață, precum și cu ridicarea de greutăți de cinci sau șase ori pe săptămână.

„Întotdeauna am fost puțin speriată de greutăți, dar se pare că le ador… Este bine să schimbi lucrurile și să îți menții corpul în formă. Am mult mai mult tonus muscular acum.”

Tendințele în materie de fitness și de dietă vin și pleacă mereu. În mod similar, percepțiile oamenilor cu privire la formele corpului și la ceea ce arată sau nu sănătos progresează treptat.

Cariera lui Beckham a început în anii ’90 și continuă și în prezent, ceea ce înseamnă că a trăit o mare parte din aceste percepții în schimbare.

„Este o atitudine de modă veche, să vrei să fii foarte slabă. Cred că femeile din ziua de azi vor să arate sănătoase și curbate. Vor să aibă niște sâni – și un fund”, a declarat ea pentru Grazia.

Este cu siguranță revigorant să auzi astfel de cuvinte de la o figură cunoscută în lumina reflectoarelor, cu o istorie de modelare pe podiumuri și de apariție pe coperta revistei Vogue.

Un alt motiv important pentru care Beckham a adoptat acest nou stil de antrenament se datorează faptului că nu mai obținea rezultate în urma antrenamentelor sale obișnuite.

Câte ore de antrenament petrece în sala?

Antrenorul ei personal, Bobby Rich, a declarat pentru Women’s Health că, indiferent de faptul că petrecea mai mult de o oră de antrenament, ea „își menținea pur și simplu nivelul de fitness, în loc să se îmbunătățească în alte moduri semnificative”.

Rich a vrut să-i arate că sesiunile scurte, de doar 35 de minute, pot crea mai multe beneficii decât o sesiune de 90 de minute.

Potrivit unei cercetări publicate în revista Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism, Rich nu se înșeală cu această teorie. Cercetătorii au descoperit că antrenamentul de forță poate duce la câștiguri și rezultate îmbunătățite în doar o oră pe săptămână.

Dacă doriți să construiți mai multă forță și mușchi slabi pe tot corpul și să economisiți ceva timp, atunci merită să investiți în unele dintre cele mai bune haltere reglabile.

Acestea te scutesc de plata unui abonament lunar la sala de sport și îți vor permite să te antrenezi atât cu greutăți ușoare, cât și cu greutăți mari de la un singur dispozitiv.

Recent Posts

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări în și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

1 minut ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

32 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

o oră ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra