Carnivorii au risc crescut de diabet, chiar dacă mănâncă și fructe și legume. Un studiu care a inclus mai mult de 60.000 de femei a scos la iveală că o dietă bogată în alimente acide precum carnea și lactatele, crește riscul de diabet de tip 2.
Femeile care mâncau multe alimente acide erau cu 56% mai predispuse să dezvolte diabet de tip 2.
Cercetătorii au observat că fructele și legumele nu reduc acest efect și, în mod surprinzător, femeile slabe au un risc mai crescut.
Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai răspândite boli și este, de obicei, asociată cu obezitatea și cu dulciurile, însă ultimul studiu arată că și carnea și alte alimente acide pot fi vinovate de apariția bolii.
Oamenii de știință sunt de părere că alimentele acide cresc riscul de diabet pentru că fac dificilă transformarea zahărului în energie.
Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…
Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…
Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…
Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…
În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…
Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…