Potrivit unui studiu realizat recent, exista o serie de alimente care, daca sunt consumate zilnic, pot reduce riscul aparitiei cancerului si, mai mult decat atat, reduc si riscul decesului din cauza afectiunilor respiratorii sau neurologice.
Studiul a fost realizat intre anii 1986 si 2015, de catre o echipa de cercetatori din Olanda.
La studiu au participat mai mult de 12.000 de barbati, cu varstele cuprinse intre 55 si 68 de ani. Concluziile cercetarii au fost publicate in Jurnalul Medical International “Epidemiology”.
Toti cei participanti la studiu au raspuns la intrebari cu privire la ce obiceiuri alimentare au in mod normal.
In urma acestui amplu studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca acele persoane care au consumat in fiecare zi fructe oleaginoase sunt supuse unui risc mult mai mic de aparitie a diverselor tipuri de cancere si boli respiratorii sau neurologice.
Continuarea pe Lyla.ro
Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…
Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…
Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…
În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…
Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…
Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…